Nieuwe professionals voor adviesbureau SparkOptimus

01 mei 2015 Consultancy.nl

Digital consultancybureau SparkOptimus heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Henriëtte Hoving is aangenomen als Junior Associate en zal onderdeel uit gaan maken van de adviespraktijk. De tweede versterking van het team is Jaap Bogaerts, die in zijn rol van Finance & Accounting manager onder andere verantwoordelijk is voor de financiële administratie en boekhouding van het groeiende adviesbureau.

Henriëtte Hoving
Henriëtte Hoving studeerde in 2013 cum laude af in ‘Analytical Philosophy’ aan de Universiteit van Groningen. Ook behaalde ze een tweede master in ‘Managerial Economics’ die ze afrondde aan de London School of Economics. Gedurende haar studententijd was Hoving zeer actief in enkele (politieke) studentenorganisaties. Ook binnen de Universiteit Groningen vervulde Hoving diverse rollen, waaronder als ‘Teaching Assistant’ en als lid van het faculteitsbestuur van de Faculteit Wijsbegeerte. In januari van dit jaar kwam Henriëtte Hoving terecht bij SparkOptimus, een consultancybureau uit Amsterdam gespecialiseerd in digital consultancy. Na eerder als Associate Intern ervaring te hebben opgedaan, is Hoving nu benoemd tot Junior Associate.

Nieuwe professionals voor adviesbureau SparkOptimus

Jaap Bogaerts
De tweede versterking van het team is Jaap Bogaerts. Eerder deze maand sloot hij zich aan bij SparkOptimus als Finance & Accounting Manager om zijn verdere interesse in zowel Finance als IT verder vorm te geven. Bogaerts behaalde vorig jaar een Master in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam, met een specialisme in Financial Management. Gedurende en na afronding van zijn studie werkte Bogaerts bij de financiële afdeling van online veiling organisatie Daan Auctions. Hier was hij verantwoordelijk voor projectadministratie, het verzamelen en voorbereiden van accounts, en voor de boekhouding.

Henriëtte Hoving en Jaap Bogaerts zijn de nieuwste aanwinsten voor het bureau in 2015. Eind vorig jaar nog werd SparkOptimus onder meer versterkt met Nick Hogendoorn en Rob Wiggelinkhuizen en Marijke van Ark en Maarten Poot.

Nieuws

Meer nieuws over