Digitale groeispecialist SparkOptimus neemt Associates aan

27 oktober 2014 Consultancy.nl

Consultancybureau SparkOptimus, een specialist op het gebied van digitale groei, heeft twee nieuwe Associates aangesteld: Nick Hogendoorn en Rob Wiggelinkhuizen.

Nick Hogendoorn 
In 2012 rondde Nick Hogendoorn zijn Bachelor Rechten en Barchelor of Science in Economie en Bedrijfseconomie af aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Vervolgens behaalde hij in 2014 cum laude zijn Master of Science in Financiële Economie aan dezelfde universiteit en tevens een Master in Ondernemingsrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Hogendoorn over zijn nieuwe uitdaging: “De digitale revolutie is pas net begonnen en zal de manier waarop wij leven steeds meer veranderen. De mogelijkheid om te werken bij een bedrijf dat deze verandering mogelijk maakt is een waanzinnige uitdaging.” 

Nick Hogendoorn - Rob Wiggelinkhuizen

Rob Wiggelinkhuizen 
In 2010 studeerde Rob Wiggelinkhuizen cum laude af in Economics & Business aan de Universiteit van Amsterdam. In 2011 heeft hij zijn master in Business Studies: Governance & Valuations afgerond. Tijdens zijn studies volgde Rob al zijn passie voor digitaal door bij iBOOD te gaan werken. Na zijn studie is Rob begonnen bij de Duitse incubator Rocket Internet, bekend van o.a. Zalando. Rob is nauw betrokken geweest bij de lancering van de startup Payleven, een mobiele betalingsspecialist en werd in 2013 aangesteld als Head of Operations and Support. Rob heeft vervolgens nog een half jaar in Berlijn gewerkt in de functie van Global Head of CRM.

“De afgelopen jaren ben ik meer en meer gefascineerd geraakt door de online ontwikkelingen en uitdagingen die zich voordoen. Bij SparkOptimus krijg ik de ideale kans om cliënten te helpen deze uitdagingen te overwinnen", aldus Wiggelinkhuizen.

Uitbreiding
Het is voor SparkOptimus de derde versterking in korte tijd. Onlangs werd het team ook al uitgebreid met twee nieuwe consultants – Marijke van Ark en Maarten Poot – en voormalig McKinsey adviseur Michiel Bos, die als Senior Manager werkzaam is.

Nieuws

Meer nieuws over