Marijke van Ark en Maarten Poot naar SparkOptimus

20 oktober 2014 Consultancy.nl

Consultancybureau SparkOptimus, een specialist op het gebied van digitale strategie, heeft twee nieuwe consultants aangesteld: Marijke van Ark en Maarten Poot.

Marijke van Ark
Marijke van Ark behaalde haar bachelor Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2012, het jaar waarin zij ook een halfjaar aan de Universiteit van Siena, Italië, studeerde. Twee jaar later behaalde zij haar master aan de Rijksuniversiteit Groningen in Strategic Innovation Management.

Marijke’s passie voor digital en de online wereld kwam voort uit een korte stage in 2012 bij online startup Vault79.com. Vandaar ook dat zij uitkijkt naar haar werkzaamheden bij SparkOptimus: “Ik voel dat SparkOptimus alles in huis heeft om de beste oplossingen voor digitale groei te bieden – iets waar ik ontzettend graag deel van uitmaak.”

Maarten Poot - Marijke van Ark

Maarten Poot
Maarten Poot behaalde in 2014 zijn master Financial Economics - cum laude - aan de Erasmus Universiteit. Maarten heeft het eerste jaar van zijn studie gevolgd aan Millersville University of Pennsylvania. Ook heeft hij, als onderdeel van het Erasmus Programma, een tijd aan de Stockholm University gestudeerd. Als student won hij de Creative Challenge van KLM, Schiphol en Hyves, waarbij hij duurzame en innovatieve concepten voor de vliegtuigindustrie uitwerkte. Naast zijn studie was Maarten actief binnen het verenigingsleven in Rotterdam.

Maarten over zijn voorliefde voor digital en zijn aanstelling bij SparkOptimus: “Net als veel van mijn collega’s bij SparkOptimus ben ik onderdeel van de Y-generatie. Ik groeide op in het tijdperk dat de computer, internet en mobiel grote impact hadden op het dagelijks leven, de economie en de maatschappij. Ik ben gefascineerd door de ontwikkelingen en uitdagingen van deze nieuwe tijd, en daarom zeer verheugd om deel uit te maken van SparkOptimus.”

Nieuws

Meer nieuws over