Baker Tilly International breidt uit naar Sri Lanka

21 augustus 2015 Consultancy.nl

Baker Tilly International heeft met Baker Tilly Edirisinghe & Co. zijn footprint uitgebreid in Sri Lanka. Vijf partners en een team van zeventig professionals zullen zich aansluiten bij het wereldwijde accounting- en advieskantoor, dat bestaat uit meer dan 160 aangesloten kantoren in 135+ landen wereldwijd.

Baker Tilly International behoort tot de negen grootste accountancy en business advisory netwerken ter wereld. Het netwerk beslaat wereldwijd meer dan 160 onafhankelijk geleide accountancy- en advieskantoren. Met zijn meer dan 27.000 professionals helpt Baker Tilly private en publieke organisaties met het oplossen van hun accountancy- en consulting vraagstukken. Onlangs besloot Baker Tilly International zijn wereldwijde netwerk uit te breiden met het nieuwe Baker Tilly kantoor Edirisinghe & Co, waarmee het netwerk zijn lokale footprint in Sri Lanka versterkt. Baker Tilly Edirisinghe & Co werd in 1985 opgericht door A.T.P. Edirisinghe, toen nog met drie werknemers, en is binnen de lokale markt sindsdien flink gegroeid. Vandaag de dag heeft het bedrijf vijf partners en een personeelsbestand van 70 professionals, die werken vanuit een kantoor in Colombo.

Baker Tilly International expands footprint in Sri Lanka

“Baker Tilly Edirisinghe & Co. heeft een sterke lokale reputatie en een heldere en ambitieuze strategie voor toekomstige groei en verdere ontwikkeling”, zegt Geoff Barnes, CEO en President van Baker Tilly International over de toevoeging. Priyan Edirisinghe, Partner bij Baker Tilly Edirisinghe & Co, vult aan: “Dit is een spannende tijd voor ons bedrijf. Gekeken naar de interactie met Baker Tilly International in de afgelopen weken, vertrouwen we erop dat onze samenwerking resulteert in een goede fit.”

Nieuws

Meer nieuws over