Vintura versterkt zorgpraktijk met Lidewey Verbaas

10 juli 2015 Consultancy.nl

Lidewey Verbaas heeft begin deze maand de gelederen van consultancybureau Vintura versterkt. Verbaas is afkomstig van CEANconsulting, waar ze de afgelopen jaren als consultant en analist werkzaam was. In haar nieuwe rol als consultant bij Vintura zal Verbaas haar ruime kennis van de zorgsector gaan inzetten en zich richten op projecten in zowel de zorgsector als life sciences.

In 2011 behaalde Lidewey Verbaas haar master Research in Public Administration and Organizational Science aan de Universiteit van Utrecht. Gedurende haar studie werkte ze zo’n twee jaar als Studentmedewerker bij CEANconsulting. Het consultancybureau uit Baarn adviseert zorginstellingen over complexe vraagstukken op het snijvlak van bedrijfsvoering, vastgoed, processen en organisatie. Ook na haar afstuderen bleef ze werkzaam bij het bureau, eerst in de rol van Analist (Junior Consultant), waar ze meewerkte aan diverse projecten met een focus op organisatieprocessen en bedrijfsvoering. Vervolgens ruim anderhalf jaar als Consultant, waarin ze ruime ervaring opdeed binnen projecten in ziekenhuizen en de (ouderen)zorg, veelal met een gebouwcomponent.

Lidewey Verbaas - Vintura

Per 1 juli heeft Verbaas gekozen voor een nieuwe uitdaging, en is ze in dienst getreden bij Vintura, een management consultancybureau met een focus op de sectoren Gezondheidszorg en Life Sciences. Vintura heeft een team van ruim twintig ervaren consultants en opereert vanuit Baarn.

Afgelopen maand trad ook Natasja Hogendoorn in dienst bij Vintura. Als Marketing Manager heeft zij de taak gekregen om het bureau verder op de kaart te zetten.

Nieuws

Meer nieuws over