Van Beekveld & Terpstra verruilt Hoorn voor Amsterdam

03 juli 2015 Consultancy.nl

Van Beekveld & Terpstra, een bekende naam in het Nederlandse onderwijsadviesland, is verhuisd naar een nieuw kantoor. Het middelgroot bureau heeft begin juni zijn uitvalsbasis in Hoorn verruild voor een nieuw kantoor op IJburg, Amsterdam.

Met rond de 40 werknemers en een netwerk van interim-managers en onderwijsprofessionals is Van Beekveld & Terpstra (B&T) een bekend adviesbureau in het Nederlandse onderwijslandschap. Het bureau, dat in 1994 in Hoorn is opgericht, biedt diensten aan op het gebied van organisatieadvies en projectbegeleiding, waarbij kwaliteitszorg een belangrijke pijler vormt. Daarnaast is het bureau ook actief op het gebied van werving en selectie voor onderwijsinstellingen, evenals bij de inzet van interim-managers en -professionals.

Robbin Haaijer - Van Beekveld & Terpstra

IJburg
Begin juni heeft Van Beekveld & Terpstra zijn kantoor verhuisd naar IJburg, Amsterdam. Het huurcontract van het oude kantoor liep af en het was tijd voor verandering, aldus Robbin Haaijer, directeur bij het advieskantoor. In de loop der jaren verspreiden de activiteiten van het bureau zich steeds verder over het hele land, waardoor een centralere uitvalsbasis steeds meer gewenst werd. Vanaf 1 juni werkt het organisatieadviesbureau vanuit zijn nieuwe vestiging aan de Krijn Taconiskade. Volgens Haaijer heeft het kantoor een “betekenisvol uitzicht”. “We kijken uit op het weidse water en een wijk in ontwikkeling. De perfecte plek om met een brede blik én focus op groei samen met onze klanten te blijven werken aan beter onderwijs”, aldus Haaijer. 

Verhuisbericht
Onlangs verhuisde ook KplusV naar een nieuwe vestiging in Arnhem, gevestigd op het innovatieve Industriepark Kleefse Waard (IPKW), terwijl OC&C Strategy Consultants bekend maakte over enkele maanden zijn kantoor in hartje Rotterdam te verruilen voor het voormalige pand van De Nederlandsche Bank aan De Boompjes 250. 

Nieuws

Meer nieuws over