KplusV betrekt duurzaam kantoor in Kleefse Waard

29 mei 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Begin juni verhuist KplusV Organisatieadvies het Arnhemse kantoor naar een nieuw adres. Het adviesbureau vestigt zich op het innovatieve Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, een plek die volgens KplusV “naadloos aansluit bij de waarden en ambities van het bedrijf”. Dochteronderneming Dutch Dream Group verhuist mee.

De afgelopen vijftien jaar was organisatieadviesbureau KplusV Organisatieadvies in Arnhem gevestigd in een monumentaal pand aan het Velperplein. Dat kantoor besluit het consultancybureau, dat zich beweegt op het snijvlak van innovatie, ondernemerschap en organisatieadvies, nu te verruilen voor een duurzame locatie op het innovatieve Industriepark Kleefse Waard (IPKW), aan de Westervoortserijk 73, te Arnhem. Begin juni zal de verhuizing doorgevoerd worden.* Ook Dutch Dream Group zal meeverhuizen naar het nieuwe kantoor. De 100% dochteronderneming van KPlusV die medio 2013 werd toegevoegd aan het portfolio. KplusV Organisatieadvies is naast Arnhem ook gevestigd in Amsterdam (Science Park 204, red.).

KplusV Arnhem betrekt duurzaam kantoor in Kleefse Waard

Het industriepark is volgens KplusV een “broedplaats voor cleantech, onderzoek, ontwikkeling en advies.” Die mix van vakgebieden maakt IPKW aantrekkelijk voor het adviesbureau. KplusV Managing partner Hendrik van der Meulen: "Wij zijn zeer gecharmeerd van het dynamische, vernieuwende en duurzame karakter van deze locatie. Hier vinden we een uniek kantoor waar verbinding, cocreatie en ondernemerschap elkaar treffen,” om daaraan toe te voegen: “een plek die naadloos aansluit bij de waarden en ambities van het bedrijf.”.

Innovatief, duurzaam en verbindend
Met de komst van bedrijven als KplusV wil IPKW verder uitgroeien tot ‘dé innovatieve, duurzame hotspot van Oost-Nederland’. Van der Meulen: “KplusV draagt hier graag aan bij, omdat wij ons herkennen in de kernwaarden van het industriepark: innovatief, duurzaam, verbindend en ondernemend.” Daarnaast ziet KplusV nog diverse overige voordelen van de nieuwe locatie: “Samen met de diverse faciliteiten en het profiel gaf ook het communitygevoel op IPKW en de komst van andere aansprekende partijen, waaronder TÜV Rheinland, de doorslag voor KplusV”, besluit Van der Meulen.

*KplusV huisvest zich vanaf maandag 1 juni eerst in een tijdelijk onderkomen: Gebouw GE bij de entree van het park. Ondertussen wordt gewerkt aan het definitieve pand: Gebouw LB. In Gebouw LB wordt een leegstaande industriële ruimte, die het afgelopen jaar tijdelijk voor evenementen werd ingezet, omgebouwd tot een modern en duurzaam kantoor.