Alma Vermeulen versterkt team van Bright & Company

26 juni 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Per 1 juni heeft Alma Vermeulen als HR Consultant het team van Bright & Company versterkt. Hoewel recentelijk afgestudeerd deed zij reeds werkervaring op als Junior Consultant bij Van Brienen Consulting en als Student Assistent aan de Universiteit Leiden. Bij Bright & Company zal zij haar kennis verder uitbouwen en zich richten op HR organisatievraagstukken.

Alma Vermeulen behaalde vorig jaar haar master in Social and Organizational Psychology aan de Universiteit Leiden. Al gedurende haar studie verrichtte zij binnen de Universiteit Leiden diverse werkzaamheden. Vermeulen voerde onder meer fysiologisch onderzoek (EEG/ECG/ICG) uit en analyseerde data voor professoren, assistent professoren en PhD kandidaten voor de sectie Sociale en Organisatie Psychologie. Later gaf ze als werkgroepdocent ook les aan eerstejaars studenten, op het snijvlak van psychologie en wetenschap.

Alma Vermeulen - Bright & Company

Naast haar werk aan de universiteit was ze ook enige tijd werkzaam bij Van Brienen Consulting, een klein onderzoeks- en adviesbureau gericht op onder meer procesmanagement en HR-advies. Daar ontwikkelde Vermeulen, in de rol van Junior Consultant, haar interesse voor de consultancybranche. Bij Van Brienen werkte ze onder meer aan een op maat gemaakt trainingsprogramma voor de gemeente Den Haag (Intern Diensten Centrum), waarbij ze medewerkers hielp bij het ontwikkelen van diverse competenties.

Bright & Company
Onlangs was het tijd voor een nieuwe uitdaging en sloot Vermeulen zich aan bij HR adviesbureau Bright & Company. Het bureau uit Maarssen helpt opdrachtgevers met oplossingen op het snijvlak van People Strategy, Organisation Transformation, Human Capital Analytics en HR Organisation Effectiveness. In haar nieuwe rol als HR Consultant zal Vermeulen zich voornamelijk bezighouden met vraagstukken op het gebied van People Strategy en HR Organisation Effectiveness. Met de komst van Vermeulen heeft Bright & Company inmiddels zo’n 10 professionals in dienst. “Naast Alma zullen dit jaar nog ongeveer 3 ervaren adviseurs bij Bright & Company aansluiten om de alsmaar toenemende groei aan klantvragen goed te kunnen beantwoorden”, aldus Marcel Knotter, partner bij het bureau.