Jelger Spijkerboer versterkt Goudsteen & Company

17 juni 2015 Consultancy.nl

Begin maart heeft Jelger Spijkerboer het team van advieskantoor Goudsteen & Company versterkt als Organisatieadviseur. Spijkerboer is afkomstig van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, waar hij de afgelopen zes jaar werkzaam was als Consultant. In zijn nieuwe rol bij Goudsteen & Company richt Spijkerboer zich op organisatieontwikkeling, specifiek in het hoger onderwijs.

Jelger Spijkerboer behaalde een Master (Governance en Organizational Science) aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie volgde hij een post-master programma bij Adviestalent, een dochterbedrijf van Twynstra Gudde. Na het succesvol afronden van het driejarige programma was het voor Spijkerboer eind 2012 een logische stap om bij Twynstra Gudde zijn adviesloopbaan voort te zetten. Daar richtte hij zich de afgelopen drie jaar op veranderkunde, teamontwikkeling en gaming. In 2014 werd Spijkerboer bovendien aangesteld aan de Saxion Hogeschool, waar hij een dag in de week lesgeeft als docent verandermanagement.

Jelger Spijkerboer - Goudsteen & Company

Goudsteen & Company
Begin maart koos Spijkerboer voor een nieuwe uitdaging en sloot hij zich aan bij Goudsteen & Company. Het adviesbureau, een aantal jaar geleden opgericht door Albert Goldsteen, opereert als een netwerkorganisatie en bestaat uit een kernteam van zo’n 20 eigen consultants en associates. Het bureau richt zich op proces- en veranderbegeleiding, leiderschap en team- en organisatieontwikkeling. De veranderaanpak van Goudsteen & Company valt op. Tot de klantenkring behoren onder meer Enexis, Bol.com, de Erasmus Universiteit Rotterdam, Tias School voor Business & Society, Alliander en Flora Holland.

Inmiddels, zo’n 3 maanden na zijn start, laat hij weten enthousiast te zijn over zijn nieuwe werkgever. Spijkerboer is vooral te spreken over de ruimte en verantwoordelijkheid die hij krijgt bij het bureau. 

Goudsteen & Company - Team

Ook is hij te spreken over de snelheid waarmee ideeën worden omgezet bij het adviesbureau: “Het meest opvallende aan het werken bij Goudsteen & Company is de mate van ondernemerschap. De ruimte die er is voor nieuwe ideeën, de enorme drive van collega’s om het bureau verder op te bouwen, dat is ontzettend inspirerend. Ik verbaas mij over de snelheid waarmee ideeën worden gerealiseerd.” Tenslotte geeft zijn nieuwe uitdagende baan hem veel energie: “Zo terugkijkend, merk ik aan mezelf dat ik weer vol energie zit, tot nieuwe ideeën kom en zin heb om een stapje extra te zetten,” aldus Spijkerboer, om daaraan toe te voegen: “De nieuwe energie die het werken met Goudsteen & Company oplevert, ik wens het iedereen toe!”

Nieuws

Meer nieuws over