Haute Equipe versterkt team met 3 nieuwe adviseurs

11 juni 2015 Consultancy.nl

Zakelijk dienstverlener Haute Equipe Partners in Public heeft drie nieuwe adviseurs aan zijn adviesteams toegevoegd. Pieter Willers versterkt Edunamics, Haute Equipe’s onderwijspraktijk, en Wesley Liefden en Magdalena Magala gaan aan slag in de juridische praktijk van het adviesbureau.

Haute Equipe Partners in Public is een adviesbureau uit Haarlem dat zich richt op management consultancy, juridisch en financieel advies, en werkt voornamelijk voor overheden, onderwijs- en zorginstellingen. Het bureau heeft zo’n 80 adviseurs in dienst en viert deze maand zijn tweejarig bestaan. Het personeelsbestand werd begin dit jaar al uitgebreid met nieuwe adviseurs en opnieuw zijn recentelijk drie nieuwe professionals gestart bij het bureau.

Haute Equipe breidt team uit met 3 nieuwe adviseurs

Pieter Willers startte op 1 juni als adviseur bij Edunamics, de onderwijsconsultancy-tak van Haute Equipe. Eerder werkte Willers drie jaar als adviseur bij Dyade Advies, waar hij ervaring opdeed met het adviseren van onderwijsinstellingen. Daarvoor werkte hij onder andere als beleidsmedewerker op het Munnikenheide College in Etten-Leur. Willers heeft gestudeerd aan de Universiteit Tilburg, waar hij in 2008 zijn master Sociology afrondde. Bij Haute Equipe (Edunamics) gaat hij zijn onderwijsadvies-ervaring inzetten om scholen, besturen en samenwerkingsverbanden te ondersteunen bij kwaliteitsverbetering en procesoptimalisatie.

Wesley Liefden bekleedde na het afronden van zijn Bedrijfskunde MER opleiding aan Hogeschool INHOLLAND diverse juridische (interim) functies, vanuit onder meer Maandag en BBV Support. Vanuit zijn rol als Legal Consultant werkte hij de afgelopen jaren voor zo’n 15 gemeenten, onder meer als beleidsmedewerker, jurist of juridisch adviseur. Sinds 1 juni versterkt Liefden het juridische team van Haute Equipe, waar hij zich zal bezighouden met WOB-verzoeken voor een aantal gemeenten en algemeen juridische werkzaamheden vanuit het JKO (Juridisch Kenniscentrum Overheid) van Haute Equipe.

Ook Magdalena Magala startte op 1 juni in de juridische praktijk van Haute Equipe. In 2010 studeerde zij af in Internationaal en Europees recht en Staats- en Bestuursrecht aan de Vrije Universiteit, waarna zij voor meer dan 3 jaar als Content Coördinator juridische kennisbanken van DSG Overheid & Recht aan het werk ging voor Reed Business Information. Tijdens haar studie deed zij reeds ervaring op het snijvlak van Staats- en Bestuursrecht als student-assistent en liep onder meer stage bij het Ministerie van Economische Zaken. Bij Haute Equipe zal Magdalena zich gaan richten op juridische vraagstukken van klanten binnen het sociaal domein. Dit doet zij net als Wesley vanuit het Juridisch Kenniscentrum Overheid van Haute Equipe. 

Nieuws

Meer nieuws over