Tess Bregman in dienst bij PA Consulting Group

21 mei 2015 Consultancy.nl

Tess Bregman is gestart als Consultant Analyst bij management consultancykantoor PA Consulting Group. Bregman is afkomstig van SeederDeBoer, waar ze ruim twee jaar werkzaam was binnen het Young Professional programma. In haar nieuwe rol bij PA Consulting zal Bregman zich bezighouden op het snijvlak van financial services en digital data.

Tess Bregman behaalde haar master in ‘Social Economics & European Economic Policy’ aan de Universiteit Maastricht. In het kader van haar studie liep Bregman onder meer stage bij de Nederlandse Ambassade in Nieuw-Zeeland, waar ze betrokken was bij het schrijven van economische rapporten, het beantwoorden van handelsverzoeken en zich verder verdiepte in de zuivelcoöperatie Fonterra.

Tess Bregman, PA Consulting

Na haar afstuderen kwam zij terecht bij SeederDeBoer, een adviesbureau uit Hilversum met zo’n 50 adviseurs in dienst, dat klanten binnen de financiële-, zorg-, publieke- en woning corporatie-markt adviseert. Bij het organisatieadviesbureau maakte ze deel uit van het Young Professional programma waarbij ze werd ingezet bij verschillende klanten op diverse projecten en veel praktijkervaring opdeed. Zo werd ze onder meer ingezet op een PMO project binnen een ICT Groep van de Rabobank, begeleidde ze het proces ter ontwikkeling van een visie en inrichting van het 'Team Veranderportfolio' binnen de IT-organisatie van de ANWB en ontwikkelde en implementeerde ze een digitaal dossier voor de Rechtbank Rotterdam. Daarnaast kreeg ze een compleet opleidingsprogramma aangeboden vanuit SeedeDeBoer met diverse trainingen, o.a. op het gebied van adviesvaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

PA Consulting Group
Na ruim twee jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bregman sloot zich aan bij PA Consulting Group, een management consultancykantoor met vestigingen in ruim 20 landen. Begin deze maand werd zij aangesteld als Consultant Analyst bij het advieskantoor, dat werkt voor grote organisaties binnen zowel de publieke als private sector. PA Consulting Group biedt diensten binnen drie pijlers: consulting, technologie, en innovatie en levert zijn diensten over het gehele spectrum; van strategieontwikkeling tot implementatie. In haar nieuwe rol bij PA Consulting zal Bregman zich voornamelijk richten op financial services en digital data.

Nieuws

Meer nieuws over