Bisnez Management organiseert 3e editie Live Borrel

07 april 2015 Consultancy.nl

Het begint inmiddels een traditie te worden en 20 mei is het weer zover: de Bisnez Live Borrel! Jaarlijks organiseert adviesbureau Bisnez Management een gezellig event waar young professionals, werkzaam in de adviesbranche en het bedrijfsleven, elkaar ontmoeten en aan het denken worden gezet over een bepaald thema. Vorig jaar stond in het teken van de ‘Kracht van Tegenslag’, dit jaar is het thema: ‘Verleiding: hoe sterk ben jij’?

In 2014 organiseerde Bisnez Management, een organisatieadviesbureau uit Bergambacht, de tweede editie van de Bisnez Live Borrel. In Kasteel Woerden kwamen in mei van vorig jaar meer dan 100 young professionals bij elkaar voor een inspirerend netwerkevenement. Onder de genodigden van de besloten borrel waren vertegenwoordigers van zo’n 20 bekende advieskantoren en opdrachtgevers.

Bisnez Live borrel in Kasteel Woerden

“Het is leuk om deze groep gedreven en enthousiaste professionals bij elkaar te brengen. Het is een avond waarop ze ervaringen uit kunnen wisselen, bij kunnen praten of weer nieuwe contacten op kunnen doen. Een avond zonder verplichtingen”, zo omschrijft Peter Willem van Lindenberg, managing consultant bij Bisnez de insteek van de netwerkborrel, die ook dit jaar weer gehouden zal worden. Op 20 mei 2015 zal Kasteel Woerden weer het toneel vormen voor de inmiddels derde editie van het evenement. “In de Ridderzaal van Kasteel Woerden zullen we de gasten ontvangen. Het is een sfeervolle plek, passend bij het event.”

Bij iedere editie van de Bisnez Live Borrels wordt gekozen voor een specifiek thema, dat de gasten prikkelt en aan het denken zet. In 2014 was het thema ‘De Kracht van Tegenslag’ en werden drie gastsprekers uitgenodigd om het thema vanuit hun perspectief te belichten. Het meest indrukwekkende verhaal over tegenslag kwam toen van top snowboardster Bibian Mentel, die na meerdere overwinningen op kanker en na een gedwongen amputatie van haar been zich terugvocht in de sport en op de Paralympische Spelen in Sotsji goud wist te veroveren.

Verleiding: hoe sterk ben jij?
Voor de 2015 editie is het volgende nieuwe thema bedacht: ‘Verleiding: hoe sterk ben jij’. Drie nieuwe gastsprekers zijn gevraagd om dit thema vanuit hun invalshoeken te belichten. Hieronder de drie sprekers en een samenvatting van hun inhoudelijke bijdrage tijdens de komende Bisnez Live Borrel:

Samuel Zwaan, Mirjam Wiesma en Michael Vliek

Samuel Zwaan is productmanager bij eBay in New York en hij zal ingaan op de wijze waarop eBay klanten verleidt. Marketing en sales zijn erop gericht consumenten hun producten te laten kopen. Maar hoe doet eBay dat? Welke middelen zetten ze in en hoever gaan ze?

Mirjam Wiersma zal de gasten meenemen in de wereld van zakelijk flirten. Wiersma is de grondlegger van Zakelijk flirten en auteur van de bestseller ‘Zakelijk flirten, tools voor een sprankelend en overtuigend gesprek’.

Michael Vliek is experimenteel psycholoog en docent aan de UvA. Hij is auteur van het boek 'Overreden en verleiden', dat gaat over alle verschillende manieren waarop mensen zich laten overreden en verleiden. Vliek zal de gasten meenemen in de psychologie achter verleiding.

Bisnez Management kijkt opnieuw uit naar de Bisnez Live Borrel. “Het is onze uitdaging om ook deze derde Bisnez Live Borrel weer aansprekend en verrassend te laten zijn. We willen de genodigden uiteraard een mooie avond bieden! We hopen weer op een grote opkomst.” aldus Peter Willem van Lindenberg bij Bisnez.

Nieuws

Meer nieuws over