Webs

Webs, HubSpot Consultancy Partner

Webs is een EMEA top 3 HubSpot Consultancy Partner voor bedrijven die slimmer willen groeien met het HubSpot CRM Platform en bijbehorend ecosysteem. Richt je sales, marketing en service processen zodanig in dat het meetbaar gaat bijdragen aan je groei.

Waarom?

Klantdata is bij veel organisaties versnipperd en gefragmenteerd. Dat komt door het gebruik van verschillende IT systemen, processen en bestanden door evenzovele afdelingen, teams en mensen. Het resultaat? Data is overal waardoor het centrale klantbeeld ontbreekt en er fricties in de customer experience ontstaan. Niet wenselijk als je commercieel wilt excelleren.

Door altijd te vertrekken vanuit de online klant en dit perspectief door te vertalen, met behulp van technologie en data, naar het commerciële proces van jouw organisatie voegen we waarde toe en lossen we deze fricties op. Dat doen we met het inzetten van het nummer 1 platform: HubSpot CRM.

HubSpot Centre of Excellence

Wij werken met een team van ruim 45 gecertificeerde HubSpot experts, die veel kennis en kunde hebben opgebouwd in onze focus markten; maakbedrijven, SaaS bedrijven en zakelijke dienstverleners. Daardoor kunnen we zowel complexe HubSpot CRM implementaties aan over meerdere Business Units en landen, tot en met relatief eenvoudige en snelle onboardings op willekeurig iedere HubSpot Hub.

Wij kennen het gehele HubSpot Ecosysteem en kunnen je dan ook in iedere fase van je digitale groei helpen. Wat je ook hebt, hoe ver je ook bent, of waar je ook mee zit. Met zo’n 200+ HubSpot platform implementaties zijn we alles al eens tegengekomen. Van strategisch advies, tactische plannen, operationele ondersteuning en contentproductie tot het integreren van complexe systemen als Exact, Unit4, Salesforce, Microsoft Dynamics (en meer) met het Webs HubSpot Integration Platform (WHIP). Wij zijn er om je te helpen.

Ruim 200+ B2B bedrijven als Toyota Material Handling, Veco Precision, Mollie, Nmbrs, en Achmea vertrouwen ons om samen die transformatie van de commerciële organisatie aan te gaan en groei te versnellen. Jij ook? If not now, when.

Webs | Nieuws