Vintura | Werken bij

Ben jij de ‘helpende held’ die we zoeken? Bij Vintura combineren we de kenmerken van een betrouwbare, servicegerichte gesprekspartner met die van een uitdagende expert: de helpende held. Je bent scherp en analytisch, creatief in het vinden van oplossingen en sociaal vaardig om echte verandering te realiseren. Je bent betrokken bij de klant en je hebt passie voor wat je doet. Je hebt bovendien de drive om uitdagingen aan te gaan.

Vintura is altijd op zoek naar top consultants

De lat ligt hoog. Ben je een academicus en heb je jezelf bewezen in de consultancybranche of met projectmatige ervaring binnen de zorg- of life sciences sector? Dan bieden we je de kans jezelf persoonlijk te ontwikkelen in een omgeving waar je het verschil kunt maken.

Een uitgebreid profiel vind je op onze website onder ‘werken bij’.

Verbinden en verbeteren

Onze waarden staan centraal in alles wat we doen. We investeren veel in het creëren van een inspirerende en ambitieuze werkomgeving en goede samenwerking binnen het team. Binnen Vintura hebben we een open, respectvolle en prettige atmosfeer waar mag worden gelachen.

Consultants bouwen mee aan de ontwikkeling van Vintura, het kan namelijk altijd beter. We dagen mensen uit zich continu te verbeteren en om moed te tonen. We praten niet alleen over de work-life balance, maar zetten dit ook om in daden. Nieuwkomers ontvangen we warm en gaan vanaf dag 1 concreet aan de slag met projecten, samen met een team van collega’s.

Jezelf verbeteren

We bieden onze mensen persoonlijke ontwikkeling en maximaal leervermogen door training-on-the job.

Alle consultants vragen we een ontwikkelplan te maken waarin staat vastgelegd hoe ze verder willen groeien. We werken er samen aan om stappen hierin te zetten. Door collectieve en individuele training en een maandelijks coachingsgesprek met één van de partners. Dit evalueren we tijdens de halfjaarlijkse en jaarlijkse beoordeling. Daarnaast bieden we onze toptalenten een intensief leiderschapsprogramma aan.

We vinden het belangrijk ieders sterkten in te zetten. We geven en ontvangen actief feedback en focussen ons op verbeteren in plaats van bewijzen.

Voor meer informatie, zie het uitgebreide ‘werken bij Vintura’-magazine of bel met Bas Amesz op 06 – 51 08 09 35.

Vintura | Nieuws