SiRM

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Maatschappelijk relevant werk met échte impact.

Werk met impact

We combineren het ambacht strategisch adviseren met diepgaande kennis van de zorg en het zorgstelsel. Met onze goed onderbouwde adviezen, stellen we bestuurders en beleidsmakers in staat om een duurzame strategie te bepalen of duurzaam beleid te ontwikkelen. We hebben daarbij een sterk analytische insteek en geven, als het kan, graag maat en getal. Daarnaast gebruiken we kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals interviews en werksessies. We helpen bijvoorbeeld een ziekenhuis met het ontwikkelen van een nieuwe strategie en de kwantitatieve onderbouwing daarvan of onderzoeken voor een ministerie welke effecten beleid heeft gehad op de kwaliteit van zorg.

Onze opdrachtgevers komen uit alle sectoren van de zorg en zijn zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheidsinstanties, brancheorganisaties en patiëntvertegenwoordigers. We adviseren onafhankelijk en het maatschappelijk perspectief is iedere keer ons uitgangspunt.

SiRM - Analytische aanpak

Enthousiaste collega’s

Bij SiRM werk je samen met leergierige en ambitieuze collega’s in een hecht team. De sfeer is collegiaal en informeel. Door onze verschillende achtergronden en talenten vullen we elkaar goed aan en leren we veel van elkaar. Waar nodig helpen we elkaar om tot het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers te komen. Deze nauwe samenwerking is de kern van ons succes.

Werken doen we vooral op ons kantoor in Utrecht op de 17e verdieping van het duurzame WTC gebouw mét prachtig uitzicht. Het WTC staat direct naast Utrecht Centraal Station. Praktisch, want reizen naar klanten doen we vooral met het openbaar vervoer en de (OV-)fiets.

Kennismaken of solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in strategie consultancy en in gezondheidszorg? Je bent van harte welkom om kennis te maken. We zijn op zoek naar gedreven collega’s, die leergierig en kwaliteitsgericht zijn. Neem contact op met Pam van der Meer op pam.vandermeer@sirm.nl of 06-42072222. Informatie over solliciteren en onze vacatures kan je vinden op onze website: https://werkenbij.sirm.nl/

SiRM | Nieuws