SiRM

SiRM is een strategisch adviesbureau in gereguleerde markten met focus op de gezondheidszorg. Met onze analytische aanpak stellen we opdrachtgevers in staat impactvolle beslissingen te nemen.

Carrière bij SiRM

Bij SiRM kun je je snel ontwikkelen. We bieden een omgeving waar je onder begeleiding van ervaren consultants in korte tijd veel 'on the job' leert. Daarnaast volgen consultants op ieder niveau trainingen om kennis en vaardigheden te versterken. Ook richten we ons op persoonlijke en team ontwikkeling door coaching en feedback geven. Wij zoeken altijd goede senior consultants, consultants en studenten voor een stage. Lees meer over een carrière bij SiRM.

SiRM - Analytische aanpak

Over SiRM

SiRM werkt voor alle soorten stakeholders, vaak als onafhankelijke partij tussen hen in. We zijn actief in verschillende sectoren binnen de gezondheidszorg zoals eerstelijnszorg, ziekenhuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast werken we voor opdrachtgevers in andere gereguleerde markten zoals de sociale woningbouw en de energie en gasmarkt. SiRM is expert op verschillende thema’s binnen gereguleerde markten zoals financiering en bekostiging, mededinging en zorginkoop. Onze adviezen resulteren regelmatig in een publicatie. Lees uitgebreid over de thema’s waarop we expertise hebben in onze publicaties.

SiRM | Nieuws