ResidentieProfs

Wat ons drijft

Residentieprofs is een juridisch detacherings- en adviesbureau. Het is in 2013 opgericht door juriste Danielle Spanjers. Zij zag dat de bemiddeling van juristen bij de bestaande partijen veel te veel het blind schuiven van c.v’s was (en vaak nog steeds is), zonder echt oog voor de professionals. Zij wilde de ‘mens’ boven het ‘papier’ centraal stellen. 

Verschil maken

Door oprechte betrokkenheid aan de dag te leggen, door met verstand van zaken te spreken en door persoonlijk contact met zowel professionals als opdrachtgevers is het de doelstelling van ResidentieProfs om het verschil te maken. Het lijken open deuren, maar toch is dit de kern. De referenties spreken wat dat betreft boekdelen.

Het is keihard werken om deze doelstelling elke dag weer te realiseren. Kwaliteit komt niet aanwaaien, maar vergt een uitgekiend proces van werving, selectie, toetsing en borging. Niet elke jurist zal voor Residentieprofs willen werken. Maar ResidentieProfs wil ook niet met elke jurist werken. Voor ons staat de kwaliteit steeds bovenaan. Op kwaliteit doen wij geen concessies.

Specialist

ResidentieProfs is sinds de oprichting elk jaar in omvang gegroeid. Zowel het aantal opdrachtgevers als het aantal juristen nemen toe, hoewel groei niet eens ons doel is. Het is simpelweg een gevolg van onze succesvolle werkwijze. 

In een concurrentieveld met steeds meer ‘manusjes-van-alles’ blijven wij onverminderd en met trots een juridisch specialist. Want alleen door onze focus op juristen en juridische dienstverlening maken wij het verschil, èn garanderen wij kwaliteit. Alleen als specialist kunnen we onze opdrachtgevers echt bedienen. En alleen als specialist hebben wij voor onze professionals meerwaarde. 

Zo is ResidentieProfs ontstaan, en op die weg gaan we door. Wij blijven bij onze leest.

ResidentieProfs | Nieuws