ResidentieProfs

Gewoon...mensen blij willen maken. Simpel toch? Dat kan een opdrachtgever zijn, een consultant, junior, senior of een ervaren zzper. Begin 2013 is ResidentieProfs gestart als nieuwe speler op de markt van juridische dienstverleners. Wij kiezen nadrukkelijk voor kwaliteit en maatwerk in antwoord op de dertien-in-dozijn-dienstverlening, waarbij maximalisering volumes en marges centraal staat. Geen misverstanden, ook wij hebben een commercieel belang. Echter, persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen zullen hierbij nooit het onderspit delven.

Deze aansprekende aanpak heeft zich vertaald in een enorme groei, hoewel dat dus geen doel op zich is. Het succes valt overigens niet enkel op ons conto te schrijven. Klanten en consultants gunnen ons immers hun vertrouwen en wij doen elke dag ons uiterste best om dat vertrouwen waar te maken. Zonder opdrachtgevers en consultants zouden wij niet bestaan. Daarvan zijn we ons meer dan bewust. Tegelijkertijd zijn wij natuurlijk meer dan trots over ons aandeel in dat gemeenschappelijke succes. ResidentieProfs houdt vanaf de start kantoor in Den Haag, de residentie. Vandaar het eerste deel van onze naam, wat niet wegneemt dat onze klanten en consultants door het hele land werkzaam zijn. Het tweede deel van onze naam wijst niet alleen op de consultants, maar ook op de professionaliteit die wij nastreven.

Begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer, verhuisden wij al gauw naar een grotere locatie. Inmiddels werken wij met een tweekoppige directie, een bescheiden kantoorteam en meer dan 700 juristen en advocaten die ieder hun eigen specialiteit hebben en die wij persoonlijk kennen, zodat wij optimaal in staat zijn onze klanten èn onze consultants te bedienen.

ResidentieProfs | Nieuws