Oaklins

Lokale sectorkennis. Wereldwijd.

Oaklins is een wereldwijd toonaangevend adviesbureau dat gespecialiseerd is in fusies en overnames (M&A), corporate finance en strategisch advies voor middelgrote bedrijven. Dankzij de wereldwijde aanwezigheid van Oaklins, met meer dan 850 professionals verspreid over 40 landen, biedt Oaklins lokale expertise gecombineerd met wereldwijde connecties, waardoor we voor iedere klant de beste en meest geschikte deals sluiten.

Bij Oaklins beschikken we over diepgaande sector- en marktkennis, die we combineren met een persoonlijke benadering en een wereldwijd netwerk. We streven naar duurzame relaties met onze klanten, zodat we hen kunnen ondersteunen bij elke stap van de groei van hun organisatie.

Gedreven door ambitie

Wij zijn de partner voor ondernemers die bouwen aan hun dromen, private equity-bedrijven die nieuwe kansen zoeken en internationale bedrijven die willen uitbreiden. Op cruciale besluitvormingsmomenten vertrouwen onze klanten op ons voor het aantrekken van kapitaal en het verwerven of verkopen van bedrijven. Als adviseur investeren wij onze volledige toewijding in iedere deal, waardoor onze klanten verder gaan dan zij zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Dienstverlening van Oaklins

 • Fusies en overnames van verkoop van bedrijven (M&A sell-side Advisory)
  Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om de beste koper te vinden in een sterk internationaal netwerk. Wij helpen u met het gehele verkoopproces, van de waardebepaling tot het vinden van de geschikte koper.
 • Fusies en overnames van aankoop van bedrijven (M&A buy-side Advisory).
  Door het juiste bedrijf over te nemen, kunt u groeien en een stap voor blijven op de concurrentie. Onze wereldwijde aanwezigheid en lokale sectorkennis bieden u talloze mogelijkheden om uit te breiden.
 • Growth equity & ECM Advisory
  Door het aantrekken van nieuw kapitaal kan het beoogde potentieel van uw bedrijf werkelijkheid worden. Met gevestigde relaties met investeerders over de hele wereld én jarenlange ervaring in verschillende financieringsprojecten zoals beursgangen, SPAC’s, vervolgemissies van aandelen en private fundraisings, helpen wij u kapitaal aan te trekken dat aan uw behoeften voldoet.
 • Debt Advisory
  Wij helpen u bij het financieren van nieuwe initiatieven met leningen, met daarbij een optimale mix van eigen en vreemd vermogen. Ons advies is onafhankelijk en wij helpen bij het uitstippelen van uw financieringsstrategie, het vinden van de juiste financiers, en het uitonderhandelen van de beste voorwaarden.
 • Valuation Advisory
  Een nauwkeurige waardering is essentieel voor elke transactie en strategische besluitvorming. Met onze uitgebreide ervaring begeleiden onze experts u bij waarderingskwesties en financiële modellering, geschillen, transacties, financiële herstructurering of kapitaalverhoging.

Waarom Oaklins?

 • Lokale sectorexpertise, wereldwijd bereik
 • Persoonlijke benadering en betrokkenheid
 • Bewezen trackrecord van succesvolle transacties
 • Toegang tot een wereldwijd netwerk van investeerders en kopers

Kortom, Oaklins is dé partner voor groei en succes in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Oaklins | Nieuws