N-Abled | Werken bij

Onze mensen zijn onze grootste kracht. Individueel al toppers, maar binnen het team versterken ze elkaar. Dat zie je terugkomen in de wijze waarop ze elkaar begeleiden, de interactie met elkaar, het plezier binnen de organisatie en de manier waarop ze deze steeds verder ontwikkelen.

Onze N-Ablers geloven in onze visie en zijn binnen ons team werkzaam, omdat ze allen dezelfde kernwaarden delen: ontzorgend, dynamisch, verbindend en de cultuur van work hard, play hard ademen. Ze willen bouwen aan een organisatie die een nieuwe standaard binnen PMO consultancy wil neerzetten en daar ook hun eigen stempel op drukken.

Door de achtergrond en kernwaarden van onze N-Ablers combineren wij de kennis en ervaring van een groot bedrijf met de betrokkenheid, persoonlijke benadering en mogelijkheden van een kleine organisatie.

N-Abled streeft naar groei van de organisatie met behoud van het kleinschalige karakter en de bijbehorende cultuur. Dat is dan ook een van de speerpunten: het boeien, binden en behouden van de beste mensen.

Wil jij graag ook een N-Abler worden? Werken binnen het PMO consultancy vakgebied bij een dynamische en verbindende organisatie? Bekijk dan onze vacatures.

N-Abled | Nieuws