N-Abled

Onze overtuiging

N-Abled is gespecialiseerd in consultancydiensten voor Project Management Ondersteuning (PMO). Ons hoofddoel is om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en ambities waar te maken. Onze eigen methodologie biedt inzicht in het projectenportfolio, wat resulteert in op maat gemaakte sturingsinstrumenten die diep in de bedrijfsvoering worden verankerd.

Toegang tot de juiste sturingsinformatie is cruciaal voor het nemen van weloverwogen beslissingen. De PMO-consultancydiensten van N-Abled richten zich op het verbeteren van de zichtbaarheid van vooruitgang en de kwaliteit van sturingsinformatie, zodat organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. 

Onze eigen methodiek

Onze aanpak, gebaseerd op het N-Abled PMO-framework, maakt ons uniek in de branche. Uit onze ervaring blijkt dat veel organisaties moeite hebben met het beheren van hun veranderportfolio vanwege gebrek aan inzicht en juiste sturingsinformatie. Dit heeft gevolgen voor de effectiviteit van het besluitvormingsproces op alle niveaus van een veranderorganisatie, wat resulteert in vertragingen, hogere kosten en verminderde waarde. Doordat middelen niet efficiënt worden ingezet, wordt ook het portfoliobeheer beïnvloed. 

Het N-Abled PMO-framework is de basis voor onze dienstverlening, waarmee onze klanten inzicht krijgen in de kwaliteit van hun sturingsinformatie en de optimalisatie van hun PMO. Ons framework stelt organisaties in staat om aanzienlijke waarde toe te voegen aan hun programma's en projecten. 

Het N-Abled PMO framework kenmerkt zich door de unieke combinatie van:

  • Karaktereigenschappen die belangrijk zijn voor een effectief PMO
  • Onze 8 kernactiviteiten
  • Onze manier van werken

Onze dienstverlening leveren we onder andere in de hightechsector, energiemarkt en pensioenmarkt. Onze medewerkers zijn actief bij meerdere grote pensioenorganisaties, netbeheerders en hightechbedrijven.

N-Abled | Nieuws