innogy Consulting | Werken bij

Als consultant bij innogy Consulting bouw je mee aan de energiewereld van morgen. We werken op eye-level met de grote externe consultancy kantoren om de beloftes aan onze aandeelhouders na te komen. Projecten vinden plaats bij innogy SE in Duitsland, Essent in Nederland, of bij één van de andere dochterondernemingen in o.a. Groot Brittannië of Oost-Europa. Onderwerpen variëren van grootschalige strategieontwikkeling tot en met concrete implementatie. Je zal industrie specifieke expertise opbouwen en tegelijkertijd algemene managementvaardigheden verwerven. Daarnaast bieden we een uitgebreid trainingsprogramma voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om jou te ondersteunen met je carrière doelstellingen. Onze bedrijfscultuur is dynamisch, internationaal, en we hebben een platte organisatiestructuur.  

Als consultant bij innogy Consulting ben je regelmatig voor opdrachten in het buitenland. Je bent dan van maandag t/m donderdag op locatie. Reizen is daarmee een vast onderdeel van ons werk (circa 50% van de projecten vindt plaats in het buitenland).

Jouw werkveld

De wereldwijde energiemarkt is constant in beweging. Klanten hebben hoge verwachtingen, de concurrentie verhevigt, er is veel aandacht voor klimaatverandering en de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Al deze veranderingen vragen om inventiviteit, transparantie en sympathiek leiderschap. Kijk voor vacatures en meer informatie op: https://consulting.innogy.com/home.  

innogy Consulting | Nieuws