AT Osborne | Werken bij

Bij AT Osborne zijn grote projecten vrijwel dagelijks werk. We werken aan maatschappelijke en politieke thema’s die er toe doen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving. Onze opdrachtgevers zijn private partijen zoals projectontwikkelaars, bouwers en vastgoedeigenaren, maar ook maatschappelijke organisaties als gemeenten, provincies, ministeries en corporaties. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw ziekenhuis, de verduurzaming van industriële complexen, de aanleg van nieuwe infrastructuur, de realisatie van een windturbinepark of de ontwikkeling van visie en beleid, wij kennen de mogelijkheden voor de succesvolle realisatie van projecten.

AT Osborne onderscheidt zich door de multidisciplinaire benadering. 150 consultants en managers werken in wisselende teams aan de oplossing van vraagstukken. Een AT Osborner is dan ook een teamspeler die kennis en kwaliteiten in dienst kan stellen van een team. De werksfeer en vrijheid in het werk scoren hoog. Initiatief en creativiteit bepalen de bedrijfscultuur, waarin onze mensen hun professionele ambities waar kunnen maken. Natuurlijk bieden we ook bijpassende, goede arbeidsvoorwaarden. Zo investeert AT Osborne in kennis. Het AT Osborne Ontwikkelingsfonds en de AT Osborne Academy bieden medewerkers ruimte voor research en development en dragen bij aan state-of-the-art-adviezen.

Niet voor niets is AT Osborne een van de Best Workplaces van Nederland. AT Osborne deed dit jaar voor de tweede keer mee met het onderzoek naar de beste werkgevers van Nederland door Great Place to Work® en veroverde voor de tweede keer  een plaats in de ranglijst. Meer weten over werken bij AT Osborne? Kijk op http://www.atosborne.nl/werken-bij-at-osborne.

AT Osborne | Nieuws