Anderson MacGyver | Werken bij

Achter het succes van Anderson MacGyver staat een team van enthousiaste professionals. Je ziet een twinkeling in de ogen wanneer je met ons praat over onze expertise, klanten en innovaties. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd, sterk conceptueel gedreven, een beetje eigenwijs en hebben passie voor inhoud en resultaat.

Wij leveren advies op het snijvlak van Business en Technologie vanuit de overtuiging dat daar het grootste potentieel zit voor organisaties. Wij helpen onze klanten bij strategische en bedrijfskundige vraagstukken met een sterke data en technologie component. Op basis van heldere concepten weten wij een praktisch resultaat te leveren aan onze klanten. Ons resultaat beperkt zich niet alleen tot een advies, wij nemen ook verantwoordelijkheid voor de realisatie.

Onze cultuur

Onze cultuur is gericht op betrokkenheid en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat er binnen de organisatie een familiegevoel aanwezig is, waarbij de teamspirit hoog in het vaandel staat. Dat zie je terug in onze jaarlijkse BBQ en het kerstdiner waarbij je partner ook van harte welkom is. Met een gezamenlijke focus op inhoud en resultaat spreken we elkaar aan en houden we van direct communiceren.

Onze organisatie bestaat uit mensen die elkaar inspireren, motiveren en continu uitdagen om het beste in elkaar naar boven te halen. Wij werken veelal in teamverband aan opdrachten en gaan daarbij transparant, informeel en collegiaal met elkaar om.

Naast het werken aan onze opdrachten zijn wij continu bezig onze kennis uit te breiden. We dragen allemaal bij aan publicaties en zijn continu op zoek naar ontwikkelingen in de markt die van waarde kunnen zijn voor onze opdrachten en klanten. Iedere vrijdag is bij ons Interactive Friday: een dag dat we samen op kantoor zijn, kennis delen, inspiratie opdoen en met elkaar sparren over ontwikkelingen in de markt, innovaties, onze dienstverlening, klanten en opdrachten.

Vacatures

Hebben we jouw interesse gewekt en denk jij een waardevolle aanvulling te zijn op ons team? Neem dan contact op met Esther Splinter op nummer 06-81295584 of stuur je cv met motivatie naar esther.splinter@andersonmacgyver.com.

Anderson MacGyver | Nieuws