Anderson MacGyver

Richt je op de bedrijfswaarde 

Veranderende marktomstandigheden, een groeiende concurrentie en nieuwe digitale zakenmodellen vereisen een meer gerichte toepassing van data en technologie. Dit zet de IT-organisaties onder druk, welke vaak vastzitten aan oude technologie en naar binnen gerichte leveringsprocessen. De gerealiseerde bedrijfswaarde door dergelijke IT organisaties stelt vaak teleur, omdat de geleverde diensten niet verbonden zijn met de ambities van het bedrijf. Hierdoor blijft IT gezien worden als een kostenpost. 

IT verbinden met de aard, context en ambitie van organisaties om maximale impact en businesswaarde te creëren. Dat is en blijft de missie van Anderson MacGyver. Oprichters Rik Bijmholt en Gerard Wijers hebben senior IT-management en directie altijd aangemoedigd om werkwijzen te verbeteren vanuit een business perspectief. Anderson MacGyver is actief in de Benelux, Scandinavië en Duitsland, met kantoren in IJsselstein, Stockholm en Düsseldorf.  

Over Anderson MacGyver 

Anderson MacGyver gelooft in een authentieke benadering om organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Met oprechte passie initiëren we innovatie en stellen we samen met onze klanten een uitdagende en inspirerende strategische digitale agenda op. Hierdoor kunnen zij zich voorbereiden op de digitale wereld van de toekomst en een moderne en gefocuste organisatie opbouwen. Wij zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten en het doorvoeren van de nodige veranderingen in hun organisatie. We worden erkend vanwege de ervaring, inzet en drive van onze teams om een tastbaar verschil te maken. Met behulp van onze methodologieën, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, streven we ernaar om innovatie te stimuleren en onze klanten te ondersteunen in hun transformatie. 

Wij ondersteunen klanten bij het creëren van businesswaarde door het opzetten van digitale strategieën, implementeren van technologie-organisaties gericht op de business, het selecteren van 'fit for purpose' oplossingen en technologiepartners, het definiëren en implementeren van een data visie en het organiseren van data-capabilities. Hiermee helpen wij klanten bij hun digitale transformatie. Een heldere routekaart voor een toekomst waarin data en technologie ingezet worden om een concurrentievoordeel te creëren, is essentieel voor digitale transformatie. Anderson MacGyver daagt de bedrijfsstrategie van klanten uit en helpt bij het definiëren van hun strategische digitale agenda.  

Neem contact met ons op info@andersonmacgyver.com 

Het business model van de toekomst 

Markten veranderen snel; bestaande businessmodellen staan onder druk en worden gechallenged door radicale nieuwe, digitale businessmodellen. De toenemende druk op efficiëntie heeft ertoe geleid dat IT-omgevingen verouderd zijn geraakt, wat resulteert in ontevredenheid bij managers over hun interne digitale organisatie. Slimmer gebruik van informatie is de sleutel om nieuwe businessmodellen mogelijk te maken.  

Samenwerken met de business 

Bij Anderson MacGyver geloven we dat IT-organisaties primair moeten optreden als een partner van de business en voortdurend moeten denken en handelen met het oog op toegevoegde waarde voor de klant. Hierdoor worden kansen op het gebied van technologie en informatie effectiever benut. Geen aparte 'IT en de business', maar samenwerken in multimodale teams met een gezamenlijke visie en strategische aanpak voor de klant.  

Krachtige potentie van data en technologie 

Ons kerndoel is om samen met onze klanten ongerealiseerde bedrijfswaarde te benutten door middel van de krachtige potentie van data & technologie. 

1. Impactvolle samenwerking 
Wij werken samen met onze klanten om op lange termijn duurzame waarde en impactvolle verandering te realiseren. 

2. Multimodale mindset 
Wij gebruiken onze unieke multimodale concepten en benaderingen voor de optimale fit van data & technologie bij onze klanten. 

3. IP-gedreven cultuur 
Wij gebruiken en ontwikkelen continu ons intellectueel eigendom op basis van academisch onderzoek, marktinzichten en onze praktijkervaring. 

4. Gepassioneerde adviseurs 
Wij werven, ontwikkelen en behouden gepassioneerde en authentieke professionals die gericht zijn op het leveren van waarde voor onze klanten. 

Maak kennis met ons team van gepassioneerde adviseurs. Wij van Anderson MacGyver combineren ervaring, kennis, bekwaamheid en vooral veel enthousiasme om duurzame impact voor uw organisatie te realiseren. 

Anderson MacGyver | Nieuws