Anderson MacGyver

Richt je op de bedrijfswaarde

Veranderende marktomstandigheden, een groeiende concurrentie en nieuwe digitale zakenmodellen vereisen een meer gerichte toepassing van data en technologie. Dit zet de interne IT-organisaties onder druk, welke vaak vastzitten aan oude technologie en naar binnen gerichte leveringsprocessen. Bedrijfswaarde dat wordt verkregen door organisatorisch IT stelt vaak teleur omdat interne diensten niet verbonden zijn met de ambities van het bedrijf. IT blijft gezien worden als een kostenbron.

Het kerndoel van Anderson MacGyver is om de ongerealiseerde bedrijfswaarde van onze klanten te beteugelen door de krachtige potentie van data & technologie te benutten. Een op IP gebaseerde cultuur, gepassioneerde adviseurs met een multimodale mindset die gericht zijn op het leveren van bedrijfswaarde door samen te werken, verzekeren sterke klantenrelaties, impactvol advies, duurzame resultaten en betekenisvolle verandering. Anderson MacGyver is actief in de Benelux, Scandinavië en in Duitsland met kantoren in IJsselstein en Stockholm.

Onze ambitie

Alles wat wij doen wordt gedreven door ons unieke perspectief op zakendoen, data en technologie wordt ondersteund door onze continu ontwikkelende concepten en modellen. Onze multimodale mindset is gebaseerd op drie kenmerken:

  • Bedrijfsdomeinkenmerken van activiteiten die gebruikmaken van data en technologie om bedrijfswaarde te creëren door informatie, producten en diensten te leveren.
  • Subculturele kenmerken van de organisatie die data- en technologiediensten levert ter ondersteuning van de specifieke bedrijfsdomeinen.
  • Technologische kenmerken die de manier waarop data- en technologieoplossingen bij voorkeur zouden moeten worden toegepast definiëren ter ondersteuning van een specifiek bedrijfsdomein.

Deze benadering is zo universeel dat wij verwachten dat de multimodale concepten van Anderson MacGyver’s in 2030 zullen worden erkend als de globale standaard in het begeleiden van data- en technologiebesluitvorming en dat onze adviseurs deze succesvol zullen implementeren binnen de meest invloedrijke organisaties binnen Europa. 

Neem contact met ons op info@andersonmacgyver.com

'Ons kerndoel is om de ongerealiseerde bedrijfswaarde van onze klanten te beteugelen door de krachtige potentie van data & technologie te benutten.'

1. Impactvolle samenwerking
Wij werken samen met onze klanten om duurzame waarden en impactvolle verandering te realiseren om op de lange termijn hun transformatietraject te sturen.

2. Multimodale mindset
Wij maken gebruik van unieke multimodale concepten en  benaderingen om op het gebied van data en technologie de optimale pasvorm te realiseren voor de bedrijven van onze klanten.

3. Op IP gebaseerde cultuur
Wij gebruiken en ontwikkelen continu ons intellectueel eigendom op basis van academisch onderzoek, marktinzichten en onze praktijkervaring.

4.Hoog bekwame adviseurs
Wij werven, ontwikkelen en behouden gepassioneerde en oprechte professionals die zijn gericht op het leveren van waarde voor onze klanten. 

Maak kennis met ons team van gepassioneerde adviseurs. Het personeel van Anderson MacGyver combineert ervaring, kennis, bekwaamheid en vooral veel enthousiasme om een terdege impact voor uw organisatie te realiseren.

Anderson MacGyver | Nieuws