Young Consultant

Young Consultant is opgericht als spin-off van Student Consultant. Wij zijn een wervingsplatform gericht op het waarmaken van de juiste match tussen young professionals en consultancy kantoren op een manier die de wervingssector voor consultancy kantoren herdefinieert. 

Why we are here: Elk consultancy kantoor is uniek – en elke young professional heeft persoonlijke behoeftes. Wij geloven dat consultancy kantoren en young professionals hetzelfde willen: de juiste match. Wij maken dit waar!

How we do it: Wij creëren een netwerk van consultancy kantoren en young professionals waarin het waarmaken van de juiste match centraal staat door young professionals te laten beleven hoe het is om onderdeel van het consultancy kantoor te zijn. 

What we offer: Wij bieden een duurzame, geïnformeerde instroom van young professionals (0 – 5 jaar werkervaring) door het waarmaken van de juiste match op basis van realistische verwachtingen die gevalideerd worden door de young professional en het consultancy kantoor.

Young Consultant | Nieuws