LLM Technische Training

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€695,-
Duur
1 dag
Aantal deelnemers
Minimaal 5
Doelgroep
Professionals
PE Punten
Geen
Taal
Nederlands

Leer de techniek achter Large Language Models

Sinds de komst van ChatGPT is duidelijk geworden dat de kracht van Generative AI (GenAI) en in het bijzonder Large Language Models (LLMs) ongeëvenaard is. Zo kan het bijvoorbeeld automatisch rapporten genereren, grote hoeveelheden tekst samenvatten of zelf programmeer-code schrijven. Wil jij leren hoe je deze LLMs kunt inzetten voor jouw organisatie? Dan kunnen onze LLM trainingen jou daar zeker verder mee helpen.

Wat komt er aan bod? 

In deze training zul je de technische ins en outs leren achter LLM-modellen. Je leert niet alleen de basis achter LLM-modellen (zoals de transformer architectuur), maar ook hoe je een LLM-model moet tunen naar de data en context die relevant is voor jouw organisatie. Dit komt uitgebreid aan bod in de hands-on cases van de training. Ook zul je leren hoe je de modellen lokaal kunt runnen met Python, en hoe je de modellen effectief implementeert in jouw organisatie.

In de training behandelen we in totaal de volgende onderwerpen:

  • Embeddings en encodings
  • De Transformer architectuur
  • Self-attention en multi-head attention
  • Het tunen van een LLM-model
  • Quantization en low-ranking
  • Retrieval-augmented-generation (RAG)
  • Prompting van LLM modellen

Leerzaam en toepasbaar

Onze trainingen bieden een uitgelezen kans om zowel de technische fundamenten als de praktische toepassingen van LLMs te begrijpen en implementeren, om jouw bedrijfsdoelen te ondersteunen

“Large Language Models are great, but to make them truly relevant you need to tune them on your own data. And that is exactly what we learned and applied in this training!”
Kshitij Garg - Think Future Technologies

Great to learn that Large Language Models can have impact in so many different areas. I am definitely going to use this in my own job!”
Bert Verhelst - Bit Unified

Voor wie?

De technische training is bedoeld voor iedereen die vooral geïnteresseerd is in de diepgaande technische aspecten achter LLM-modellen. Ben je een data-analist, -scientist of -engineer die zich wil verdiepen in de onderliggende technologieën van machine learning? Meld je dan aan!

Praktisch

De training bestaat uit 1 dag en wordt begeleid door 2 trainers. De training wordt fysiek gegeven in een creatieve omgeving. We werken met data uit jouw organisatie dus dat vergt een goede voorbereiding van onze kant en het aanleveren van datasets van de kant van de deelnemers. De training kan worden gegeven aan een bepaald team of verschillende werknemers van een organisatie. Het is een interactieve training dus we verwachten dat je zelf onder begeleiding aan de slag gaat.

De beschikbare trainingsdata zijn op aanvraag. Het minimum aantal deelnemers is 5 en de training wordt in het Nederlands gegeven. De kosten zijn € 695 (excl. btw), per deelnemer.

Onze trainers

Jouw trainers komen uit de praktijk van de data en de AI. De training wordt gegeven door Wilfred de Graaf (Heights AI) en Stefan van der Jagt (Kurtosis). Wilfred de Graaf is partner bij Heights AI en een ervaren professional op het gebied van data science, machine learning, data management en business intelligence. Stefan van der Jagt is data scientist en -engineer bij Kurtosis, waar zijn sterrenkundige achtergrond als solide basis voor dient. Hij heeft ervaring met toepassingen van Machine Learning binnen onder meer de zorgsector. 

De LLM-training is ontwikkeld in samenwerking met Heights AI. Heights AI is een consultancy-bedrijf dat gespecialiseerd is in Data & Artificial Intelligence (AI). Ze ontwerpen, bouwen en implementeren algoritmes op een hands-on manier, bijvoorbeeld om verschillende bedrijfsprocessen te automatiseren. Ook geven ze trainingen op dit vlak, waarbij vooral de praktische toepassing centraal staat.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Algemene informatie

Aanbieder: Kurtosis

Type: Training

Kosten: €695,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: Minimaal 5

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Geen

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Innovatie

Meer opleidingen in Innovatie

Meer opleidingen van Kurtosis

Meer opleidingen van Kurtosis