LLM Business Training

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€695,-
Duur
1 dag
Aantal deelnemers
Minimaal 5
Doelgroep
Professionals
PE Punten
Geen
Taal
Nederlands

Leer de business-toepassingen van Large Language Models

Sinds de komst van ChatGPT is duidelijk geworden dat de kracht van Generative AI (GenAI) en in het bijzonder Large Language Models (LLMs) ongeëvenaard is. Zo kan het bijvoorbeeld automatisch rapporten genereren, grote hoeveelheden tekst samenvatten of zelf programmeer-code schrijven. Wil jij leren hoe je deze LLMs kunt inzetten voor jouw organisatie? Dan kunnen onze LLM trainingen jou daar zeker verder mee helpen.

Wat komt er aan bod? 

In deze business training staat de praktische toepassing van LLM modellen centraal. Je leert de basics achter LLM modellen, in het bijzonder waarom ze zo revolutionair zijn ten opzichte van andere innovaties. We zullen stilstaan bij de wijde range aan LLM toepassingen en hoe die nuttig zouden kunnen zijn voor jouw organisatie. Je leert hoe je de impact van een LLM model realistisch kan inschatten en ook welke aspecten er komen kijken bij het implementeren van een LLM modellen.

Deze training is hands-on. Naast korte blokken theorie is er veel ruimte om gedurende de praktische cases te oefenen met het uitdenken van een LLM use case voor jouw organisatie.

In totaal behandelen we de volgende onderwerpen:

  • De basics van LLM modellen
  • LLM toepassingen (inclusief Retrieval-augmented-generation/RAG)
  • De verwachte financiele impact en haalbaarheid van LLM modellen
  • De implementatie-cyclus van LLM modellen
  • De impact van LLM modellen op een organisatie

Leerzaam en toepasbaar

Onze trainingen bieden een uitgelezen kans om zowel de technische fundamenten als de praktische toepassingen van LLMs te begrijpen en implementeren, om jouw bedrijfsdoelen te ondersteunen

“Large Language Models are great, but to make them truly relevant you need to tune them on your own data. And that is exactly what we learned and applied in this training!”
Kshitij Garg - Think Future Technologies

Great to learn that Large Language Models can have impact in so many different areas. I am definitely going to use this in my own job!”
Bert Verhelst - Bit Unified

Voor wie?

De business training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de praktische toepassing van de LLM-benadering in zakelijke contexten. Of je nu een manager, consultant, of ondernemer bent die wil begrijpen hoe LLM-modellen waarde kunnen toevoegen aan jouw bedrijfsactiviteiten, deze training biedt de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt. 

Praktisch

De training bestaat uit 1 dag en wordt begeleid door 2 trainers. De workshop wordt fysiek gegeven in een creatieve omgeving. We werken met data uit jouw organisatie dus dat vergt een goede voorbereiding van onze kant en het aanleveren van datasets van de kant van de deelnemers. De training kan worden gegeven aan een bepaald team of verschillende werknemers van een organisatie. Het is een interactieve training dus we verwachten dat je zelf onder begeleiding aan de slag gaat.

De beschikbare trainingsdata zijn op aanvraag. Het minimum aantal deelnemers is 5 en de training wordt in het Nederlands gegeven. De kosten zijn € 695 (excl. btw), per deelnemer.

Onze trainers

Jouw trainers komen uit de praktijk van de data en de AI. De training wordt gegeven door Wilfred de Graaf (Heights AI) en Stefan van der Jagt (Kurtosis). Wilfred de Graaf is partner bij Heights AI en een ervaren professional op het gebied van data science, machine learning, data management en business intelligence. Stefan van der Jagt is data scientist en -engineer bij Kurtosis, waar zijn sterrenkundige achtergrond als solide basis voor dient. Hij heeft ervaring met toepassingen van Machine Learning binnen onder meer de zorgsector. 

De LLM-training is ontwikkeld in samenwerking met Heights AI. Heights AI is een consultancy-bedrijf dat gespecialiseerd is in Data & Artificial Intelligence (AI). Ze ontwerpen, bouwen en implementeren algoritmes op een hands-on manier, bijvoorbeeld om verschillende bedrijfsprocessen te automatiseren. Ook geven ze trainingen op dit vlak, waarbij vooral de praktische toepassing centraal staat.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Algemene informatie

Aanbieder: Kurtosis

Type: Training

Kosten: €695,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: Minimaal 5

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Geen

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Innovatie

Meer opleidingen in Innovatie

Meer opleidingen van Kurtosis

Meer opleidingen van Kurtosis