Agile Awareness

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€375,-
Duur
1 dag
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederland

Wat houdt deze training precies in?

In deze Agile Awareness sessie ervaar je de kracht van Agile en wat het inhoudt om door middel van het toepassen van deze mindset de wendbaarheid van je team en organisatie te vergroten en maximale klantwaarde te kunnen realiseren. De training introduceert je aan de basisprincipes van Agile werken volgens de oorsprong en theorie, ondersteund door praktijkvoorbeelden uit de ervaringen van onze trainers.

Leerdoelen en toegevoegde waarde

In deze training ontdek je de kern van Agile en het Scrum Framework aan de hand van theorie en interactieve oefeningen. Geen stoffige slidedecks of PowerPointpresentaties. We vullen samen de ruimte met nieuwe inzichten door middel van energieke werkvormen en flip-overs.

De focus ligt voornamelijk op de principes van het Agile gedachtegoed en de kennismaking met Scrum als methode. Met onze Agile Awareness training investeer je in jezelf en je organisatie door de kracht van wendbaarheid te omarmen. Je verlaat de sessie met de kennis en het vertrouwen om je opgedane kennis toe te passen in de praktijk.

Dit levert de training je op:

  • Je begrijpt de kracht, achtergrond en uitgangspunten van de Agile mindset
  • Je begrijpt de samenhang, context en verschillen tussen Agile en bijbehorende methoden zoals Scrum of Kanban 
  • Je kent en herkent de vereiste taken, rollen en verantwoordelijkheden binnen het Scrum of Kanban Framework
  • Je kent het belang van het creëren van ‘flow’ in opleveringen en stabiele teams.
  • Je onderscheidt traditioneel projectmanagement van Agile werken en kunt op basis hiervan bewuste keuzes maken in je eigen werkzaamheden

Wanneer is deze training voor jou?

Werkt jouw organisatie sinds kort met Agile en Scrum of wil je hiermee gaan beginnen? Ga je binnenkort een rol binnen het Scrum Framework vervullen? Of ben je simpelweg geïnteresseerd in een diepgaande theoretische en praktische verkenning van beide onderwerpen? Klaar om je Agile-reis te beginnen en je impact te vergroten? Aarzel dan niet en schrijf je in!

Ctree Academy biedt jou de persoonlijke aandacht en begeleiding die je verdient. Onze trainers staan dagelijks in het werkveld en weten als geen ander de praktijk naar theorie te vertalen. Na de training houdt het niet op. Je wordt onderdeel van onze community en ook na de training kan je bij onze experts en je mede-trainees terecht met je vragen!

Data & locatie.

Deze training wordt op dit moment alleen als in-company training aangeboden. Zo kunnen we de training het beste aanpassen op jouw organisatie. 

Wat kost de training?

De prijs voor deze sessie is € 375,- per persoon.

Wat krijg je van ons?

  • Een interactieve training van 1 dag;
  • Levenslang plezier;
  • Een Agile- en Scrum overview handout;
  • Een certificaat van deelname van de Ctree Academy;
  • En een heerlijke lunch;

Vragen?

Nienke Kuipers
Bureau coördinator

academy@ctree.nl
+31 6 26 48 07 89

Algemene informatie

Aanbieder: Ctree

Type: Training

Kosten: €375,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederland

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen van Ctree

Meer opleidingen van Ctree