Scrum Master

Aanbieder
UPD
Type
E-learning
Kosten
€1.295,-
Duur
1 dag + e-learning
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

Een Scrum-team heeft als taak een product te ontwikkelen en heeft dus een grote, eigen verantwoordelijkheid. De Scrum Master ondersteunt het team door te faciliteren en diverse (sprint)sessies te plannen, maar is niet verantwoordelijk voor de sturing van het ontwikkelproces.
Dat doet het team namelijk zelf. De Scrum Master is er dus echt om het team te ondersteunen en levert input waar nodig. Met de Scrum Master opleiding van UPD leren onze ervaren trainers je precies dat wat nodig is om hier succesvol in te zijn.

Voor wie is deze opleiding?

De Scrum Master opleiding is voor (toekomstige) leden van een Scrum Team, Managers die willen weten wat Agile betekent voor hun rol binnen hun organisatie, HR-managers en voor iedereen die het Agile en Scrum gedachtegoed wil begrijpen en beheersen.

Wat kun je als Scrum Master?

Als Scrum Master heb jij een ontzettend belangrijke rol binnen het Scrum Team. Jij zorgt er namelijk voor dat het team optimaal kan presteren. Jij bent een coach, een facilitator, jij houdt het team bij elkaar en in optimale sterkte. Als Scrum Master moet je dus veel meer kunnen dan alleen maar het herhalen van de theorie. En dat leer je alleen van mensen die het dagelijks in praktijk brengen.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: E-learning

Kosten: €1.295,-

Duur: 1 dag + e-learning

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen