Vier nieuwe adviseurs starten YSE traineeprogramma

19 oktober 2011 Consultancy.nl

Anneke Hendriks (24), Evelien van Damme (25), Ferdi du Chatinier (26) en Matthijs Jasperse (26) zijn als trainee in dienst getreden bij YSE, powered by Kirkman Company. De komende twee jaar zullen ze alle vier een traineeprogramma volgen en halfjaarlijkse consultancy opdrachten doen voor klanten van Kirkman Company.

YSE powered by Kirkman Company is erop gericht trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, expert op een inhoudelijk vakgebied of consultant (bij Kirkman Company). Het tweejarige YSE Program bestaat uit drie á vier opdrachten (vier dagen per week) bij de klant. De vijfde dag is gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling en bestaat uit training en opleiding, coaching en additionele activiteiten. Er zijn momenteel drie traineeships: Kirkman Company, AMC en Kadaster.

Er zijn twee startmomenten per jaar. Het eerstvolgende startmoment is voor de startdatum 1 april 2012. Voor meer informatie bekijk de vacature YSE - Powered by Kirkman Company.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke managementadviesorganisatie die bedrijven en opdrachtgevers helpt om verantwoorde keuzes te maken bij organisatievraagstukken. Verantwoorde keuzes maken, betekent dat wordt geredeneerd vanuit de visie: ‘Co-creating social enterprises’. Het doel is om door middel van scherpe analyses samen de benodigde verandering door te voeren. Dit om in alle opzichten te komen tot een lange termijn oplossing en resultaat dat zowel sociale als financiële waarde creëert.

Nieuws