Twynstra Work Innovation gaat verder als YNNO

26 juni 2006 YNNO
Profielen
Meer nieuws over

YNNO is de nieuwe naam die Twynstra Work Innovation vanaf vandaag voert. Het adviesbureau voor innovatief werken kiest na vijf jaar voor een eigen identiteit. YNNO blijft gelieerd aan Twynstra Gudde.

De naam YNNO refereert aan innovatie. De korte en krachtige naam staat voor directheid en resultaat. YNNO wordt uitgesproken als het Engelse ‘you know’. Met deze uitspraak wil het bedrijf zeggen dat echte innovaties niet alleen door adviseurs, maar vooral ook samen met opdrachtgevers worden bedacht en gerealiseerd. Weten wat de organisatie beweegt is daarbij cruciaal.

Twynstra Work Innovation begon vijf jaar geleden als initiatief vanuit Twynstra Gudde. Na vijf jaar koppelt het bedrijf de naam los van Twynstra Gudde. Volgens Marco van Walstijn, directeur van YNNO, betekent dit niet dat de band tussen de bedrijven verandert: “Twynstra Work Innovation heeft in vijf jaar een stevige marktpositie verworven als dé specialist voor innovatief werken. Onze nieuwe naam YNNO laat zien dat we toe zijn aan een eigen identiteit. We zijn volwassen geworden, maar blijven er trots op gelieerd aan Twynstra Gudde te zijn.”

Over YNNO

YNNO is hét adviesbureau voor innovatief werken. Wij realiseren met onze klanten nieuwe manieren van werken waarmee zij in staat zijn om hun ambities waar te maken en een nieuw niveau van presteren te bereiken.

Door het implementeren van efficiënte werkprocessen, slimme kennisdeling en een innovatieve werkomgeving kunnen mensen beter samenwerken. Onze passie voor technologie en een mensgerichte aanpak maken projecten met ons tot een succes. YNNO werkt voor aansprekende klanten in de financiële sector, het bedrijfsleven, de overheid en de gezondheidszorg in binnen- en buitenland.