Twynstra Gudde wint ROA Organisatie-Advies Prijs 2007

25 juli 2007 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

De Organisatie-Advies Prijs (OAP) voor de beste Nederlandse adviesopdracht is gewonnen door Twynstra Gudde. Het winnende project betreft een methodiek voor Strategisch Omgevingsmanagement, ontwikkeld door Marc Wesselink (partner Twynstra Gudde) en zijn team. Deze methodiek levert een belangrijke bijdrage aan het duurzaam oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

De jury: "Het is een nieuwe werkwijze, die de bestuurbaarheid en voorspelbaarheid van omvangrijke en complexe projecten en programma's vergroot, maar ook overheden en bedrijven ondersteunt bij het bouwen van duurzame relaties met de omgeving. Deze werkwijze is daardoor prima toe te passen in andere situaties."

De prijs is door de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA) ingesteld om de toegevoegde waarde van het adviesvak beter zichtbaar te maken. De door Hans Dijkstal geleide jury koos uit vier genomineerde projecten unaniem dat van Twynstra Gudde. Behalve het winnende project van Twynstra Gudde waren er ook inzendingen van Cordes, Squarewise en Atos Consulting genomineerd. De jury lette vooral op aspecten als klanttevredenheid, de toegevoegde waarde van de projecten, het vakmatige belang en de zorgvuldige uitvoering.