Squarewise wil groeien en breidt kantoorruimte uit

03 januari 2011 Consultancy.nl

Squarewise heeft haar kantoorruimte in Amsterdam WTC (Vinoly gebouw aan Claude Debussylaan) uitgebreid van de bestaande 326 m2 op de 22ste verdieping met 726 m2 op de 21ste verdieping. De uitbreiding is een onder andere een gevolg van de ambitieuze groeidoelstellingen van het strategie en innovatie adviesbureau.

Daarnaast heeft Squarewise de huidige huurovereenkomst verlengd voor een periode van tien jaar. Squarewise is geadviseerd door vastgoed adviesbureau Savills.

Het adviesbureau heeft onlangs haar website ook volledig vernieuwd.

Verschillende consultancykantoren zijn gehuisvest op de zuidas van Amsterdam : o.a. Roland Berger, Boston Consulting Group, BearingPoint, Arthur D. Little en Accenture hebben een kantoor.

Over Squarewise

Squarewise is een strategisch adviesbureau met een focus op innovatie en een passie voor duurzaamheid. Op een creatieve en soms confronterende manier realiseren wij doorbraken binnen complexe maatschappelijk en organisatorische uitdagingen. Samenwerking staat daarbij altijd centraal. Door een scherpe analyse te combineren met een praktische hands-on-mentaliteit, garanderen wij een duurzaam en gedragen resultaat. Squarewise heeft momenteel 28 adviseurs in dienst.

Nieuws