Consultancy Castle 2012 zoekt strategy consultants

23 februari 2012 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Op 26 en 27 April 2012 organiseert studentenvereniging STAR van de RSM de business course Consultancy Castle 2012. Tijdens het event kunnen 24 topstudenten de wereld van strategy consulting ontdekken en kennis maken met de “grote zeven” internationale strategie adviesbureaus: McKinsey & Company, Boston Consulting Group, Bain & Company, Booz & Company, Roland Berger, A.T. Kearney en OC&C Strategy Consultants.

Verspreid over twee dagen presenteren de adviesbureaus zichzelf, verzorgen ze inhoudelijke workshops en dagen ze de studenten uit om het uiterste uit zichzelf te halen. Naast kennis maken met de adviesbureaus kunnen studenten hun consultancy vaardigheden ontwikkelen en via luxe diners ook op een informele manier vragen naar ervaringen van de consultants werkzaam in de top van de adviesbranche.

Topstudenten gezocht
Consultancy Castle 2012 is op zoek naar getalenteerde en enthousiaste derdejaars bachelor en master studenten die zowel analytisch als sociaal stevig in hun schoenen staan. Ben jij dé strategy consultant van de toekomst? Zorg dan dat je erbij bent en geef je vóór 19 maart op via de website van Consultancy Castle.  

Consultancy Castle 2012
Deadline inschrijving: 19 maart 2012
Datum: 26 en 27 April 2012
Locatie: Kasteel Engelenburg (Brummen)
Aanmelden: Klik hier om je in te schrijven!

Meer informatie over Consultancy Castle 2012.

Partner van Consultancy.nl 
Studentenvereniging STAR organiseert het prestigieuze event voor topstudenten al sinds 2005. Consultancy.nl en dochterplatform StrategyConsulting.nl zijn partner van Consultancy Castle 2012.