Peter Korteknie wordt adviseur bij DOC Advies

01 september 2008 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Peter Korteknie is sinds 1 september 2008 in dienst bij DOC Advies. Na zijn studie Bedrijfskunde - met als afstudeerrichting Management van Verandering - heeft Peter ook ‘Europese Studies' afgerond. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als trainee bij Vereniging VNO-NCW in Brussel waar hij kennis heeft gemaakt met besluitvormingsprocessen in de Europese publieke arena. Daarna was hij gedurende drie jaar werkzaam als business consultant bij BearingPoint. Hier heeft hij adviesrollen vervuld bij verschillende profit organisaties, met name op het vlak van Lean Management.

In zijn vrije tijd trekt Peter er graag op uit op zijn racefiets of motor. Daarnaast houdt hij van windsurfen, reizen en gaat hij graag uit met vrienden.

Over DOC Advies

DOC Advies is in juni 2001 opgericht door Mark Elstgeest en Frank van Berkel. De naam DOC (Drivers Of Change) Advies staat voor het aanjagen van veranderingen, waarin ondanks de Engelse naam, toch het Nederlandse pragmatisme doorklinkt. DOC Advies is uitgebouwd tot een succesvol adviesbureau met circa 20 medewerkers in dienst en heeft de ambitie om uit te groeien tot zo'n 40 FTE in 2010.