Oud-Capgemini adviseur Dennis van Ravenswaaij naar BPC

10 maart 2007 Consultancy.nl

Dennis van Ravenswaaij (36), oud-adviseur van Capgemini en Krauthammer Consulting, is in dienst getreden bij The Brown Paper Company. Hij gaat zich richten op klanten in de sector Telecom & Media.

Na zijn studie Toegepaste Natturkunde aan de TU Delft begon van Ravenswaaij zijn carrière bij Capgemini. Na 4 jaar in dienst te zijn geweest maakte hij de overstap naar internetsoftware leverancier Niku Corporation. Na drie te hebben gewerkt als Project Manager (Europese implementatie van ERP pakket) besloot van Ravenswaaij in 2004 om zelfstandige adviseur te worden. In 2005 begon hij als Senior Consultant bij Krauthammer Consulting tot hij in maart 2007 verhuisde naar verander- en procesmanagement specialist The Brown Paper Company.

"De klantenlijst van The Brown Paper Company is indrukwekkend. Ik wil mij graag inzetten om de groeiambities waar te maken. Mijn collega's delen dezelfde passie, en zijn zeer professioneel. Ik ben verantwoordelijk voor onze klanten in de sector Telecom & Media. Mijn persoonlijke ambitie is om dit uit te breiden naar het marktgebied van Handel, Logistiek & Services. Daarin spelen veel interessante thema's en ik ga graag de uitdaging aan!” aldus Dennis van Ravenswaaij.

Nieuws

Meer nieuws over