OC&C Strategy Consultants opent Boston kantoor na fusie

29 juni 2007 Consultancy.nl

OC&C Strategy Consultants heeft bekendgemaakt dat het fuseert met het Amerikaanse adviesbureau The Callidon Group. Met de fusie wil OC&C zijn aanwezigheid in de grote Amerikaanse consulting markt vergroten.

OC&C heeft onlangs kantoren geopend in New York en San Francisco en door de fusie met The Callidon Group zal Boston worden toegevoegd aan zijn voetafdruk. The Callidon Group zal, als onderdeel van de overeenkomst, voortaan OC&C Strategy Consultants Boston gaan heten.

“We zijn erg blij om The Callidon Group te verwelkomen bij OC&C Strategy Consultants”, zei Keri Aivazis, managing partner van OC&C in de VS. “Callidon heeft een uitstekend team van consultants opgebouwd en brengt diepe expertise in media en publishing mee; een van de focussectors van ons bedrijf. Terwijl we verder groeien in de VS, kijken we uit naar het achtervolgen van de nieuwe kansen die nu mogelijk zijn door onze diepere en bredere expertise.”

“Dit is een unieke mogelijkheid voor Callidon. We zijn erg blij om te kunnen fuseren met OC&C. We kijken ernaar uit om gebruik te maken van hun wereldwijde bereik en bredere sectorexpertise, zodat we van nog meer waarde voor onze klanten kunnen zijn”, zei John Eielson, partner bij The Callidon Group.

Over OC&C Strategy Consultants

OC&C Strategy Consultants is een strategy- en management consulting bedrijf. Het adviesbureau heeft op dit moment 15 kantoren in 12 landen. OC&C werd in 1987 opgericht door partners van toonaangevende adviesbureaus als Bain & Company, Booz Allen Hamilton en McKinsey & Company. In 1992 opende OC&C een Nederlands kantoor in Rotterdam.

Nieuws