Michel van Wijngaarden nieuwe Directeur Hackett Group

04 augustus 2008 Consultancy.nl

Michel van Wijngaarden is benoemd tot de nieuwe Managing Director van The Hackett Group Nederland. Hij volgt Wouter van Gelderen op, die vertrekt naar de adviestak van ig 4 kantoor Deloitte.

The Hackett Group is in 1991 opgericht. Na jaren van snelle groei in Europa en de V.S. werd het adviesbureau overgenomen door Answerthink. Begin van dit jaar, circa 11 jaar na de overname, besloot Answerthink om het bedrijf weer terug te branden naar The Hackett Group.

Michel van Wijngaarden - Directeur Hackett Group

Michel van Wijngaarden

Michel van Wijngaarden is sinds januari 2005 in dienst bij The Hackett Group. Daarvoor werkte hij o.a. twee jaar als financieel directeur voor een bouwbedrijf, drie jaar als management en ICT consultant voor het Zwitserse advieskantoor Cambridge Technology Partners en vier jaar voor IBM als SAP adviseur op het gebied van finance en controlling.

Wouter van Gelderen

Wouter van Gelderen wordt partner binnen de adviestak van Deloitte, Deloitte Consulting, en verantwoordelijk voor de Finance Strategy en Finance Transformation afdelingen. Voor The Hackett Group werkte hij o.a. voor KPMG Consulting / Atos Consulting (na de overname van KPMG door Atos).