M. Stekelenburg en H. Korringa in dienst bij Wagenaar

07 september 2011 Consultancy.nl

WagenaarHoes Organisatieadvies heeft zich versterkt met twee ervaren adviseurs: Marc Stekelenburg (43) en Hans Korringa (53). De consultants zijn respectievelijk per 1 augustus en 1 september gestart. Met de nieuwe indiensttredingen heeft het adviesbureau uit Driebergen circa 30 advieurs in dienst.

Begin vorige week werd bekend dat Jan Willem Kradolfer, adviseur bij WagenaarHoes Organisatieadvies, tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot voorzitter van de Orde van organisatie-adviseurs (Ooa). Zie het bericht Jan Willem Kradolfer nieuwe voorzitter van de Ooa voor meer informatie. In juni van dit jaar won het adviesbureau de ROA Publieksprijs 2011 voor een opdracht bij gemeente Ten Boer

Over Marc Stekelenburg
Marc Stekelenburg heeft ruime ervaring met persoonlijke, team- en organisatie-ontwikkelingsvraagstukken. Hij werkt bij voorkeur op het snijvlak van mens en organisatie. In zijn werk integreert hij strategie, bedrijfsvoering en (persoonlijk) leiderschap. Marc heeft vele jaren als adviseur/trainer/coach bij DNV, PwC en Rijnconsult gewerkt.

Over Hans Korringa
De kern van het werk van Hans Korringa is altijd organisatieverandering of -ontwikkeling. Zijn expertise en passie zit in het meedenken, (mee) ontwikkelen van programma’s en implementeren. Hij combineert advieswerk met interim-management. Hans heeft als adviseur gewerkt bij Coopers & Lybrand, BDO en Ernst & Young en was oprichter en eigenaar van Think Too Organisatieadviseurs.

Over WagenaarHoes Organisatieadvies
WagenaarHoes Organisatieadvies is een adviesbureau dat zowel in de zakelijke als publieke markt opereert met managementconsultants, trainers, coaches of interim-managers gericht op vraagstukken voor strategie, leiderschap en bedrijfsvoering. WagenaarHoes heeft circa 30 consultants in dienst en is gevestigd in Driebergen.

 

Nieuws