Kirkman Company verzelfstandigt YSE Program

12 oktober 2009 Kirkman Company

Kirkman Company zet het YSE Program - een traineeship voor high potentials met lef - als zelfstandig merk in de markt; YSE powered by Kirkman Company. Het YSE Program is een traineeship met een inhoudelijke focus op Strategic Sourcing. Trainees ontwikkelen zich binnen twee jaar tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied.

Frederique Streefkerk, Manager YSE, legt de stap naar zelfstandigheid uit: “Het traineeship is de afgelopen twee jaar sterk gegroeid. Ieder jaar starten er 8 tot 10 trainees. Dat zet de teller nu op 25! Ook in de huidige markt merken wij dat er vraag is naar jonge en ambitieuze mensen met een frisse blik. Dit alles vereist een nieuwe aanpak. De verzelfstandiging is dan ook een logische stap.”

Vanaf de start bestaat er een nauwe samenwerking tussen YSE en Kirkman Company. Gaat dat nu veranderen? Streefkerk: “De betrokkenheid van Kirkman Company bij YSE is vanzelfsprekend. Kirkman Company is samen met een externe partij verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma van de trainees. Daarnaast kloppen trainees regelmatig aan bij de ervaren consultants van Kirkman voor advies op het gebied van Strategic Sourcing. Op deze manier profiteren klant(organisaties) en trainees optimaal van alle aanwezige kennis. Die professionele aanpak komt nu tot uiting in een nieuw, fris, eigenzinnig en energiek merk; YSE!”

Nieuws