Julie ten Berg nieuwe HR adviseur van YSE traineeship

01 december 2011 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

Julie ten Berg (27) is als HR adviseur in dienst getreden bij YSE. YSE organiseert traineeships voor adviesbureau Kirkman Company en bedrijven AMC en Kadaster. Als HR adviseur zal Ten Berg trainees binnen de verschillende traineeprogramma's van YSE ondersteunen bij onder andere talentontwikkeling.

Ten Berg heeft hiervoor gewerkt als HR adviseur Kosinus Engineering en als recruiter voor detacheerder Maandag. Julie ten Berg heeft een Bachelor Human Resource Management behaald aan de Hogeschool van Utrecht.

YSE Program
YSE powered by Kirkman Company is erop gericht trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, expert op een inhoudelijk vakgebied of consultant (bij Kirkman Company). Het tweejarige YSE Program bestaat uit drie á vier opdrachten (vier dagen per week) bij de klant. De vijfde dag is gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling en bestaat uit training en opleiding, coaching en additionele activiteiten.

Er zijn twee startmomenten per jaar. Het eerstvolgende startmoment is voor de startdatum 1 april 2012. Voor meer informatie bekijk de vacature YSE - Powered by Kirkman Company.

Over YSE
YSE is opgericht in september 2007 onder de vlag van Kirkman Company. De vraag naar een professioneel traineeship vanuit klanten en talenten werd opgemerkt. Zowel klanten als net-afgestudeerden hadden behoefte aan een professioneel programma waar intensieve begeleiding en ontwikkeling van jong talent centraal staan.