Deloitte wint beste Digitale Sollicitatie 2010

22 oktober 2010 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

Big Four adviesbureau Deloitte heeft de beste Digitale Sollicitatie ervaring van 2010 gewonnen. De award van website Digitaal-Werven is door de jury unaniem toegekend aan de website WerkenbijDeloitte.nl.

In september werd bekendgekemaakt dat vijf organisaties waren genomineerd voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring van 2010: ASR, ConQuaestor Deloitte, Eiffel en Eneco. Opvallend was dat er drie adviesbureaus genomineerd waren.

"De award van Digitaal-Werven is door de jury unaniem toegekend aan de website www.werkenbijdeloitte.nl en de bijbehorende ervaring zoals de snelheid en manier waarop wordt gereageerd op sollicitaties alsmede de snelheid waarmee men in bijvoorbeeld Hyves op een vraag reageert" aldus Bas van de Haterd op de blog RecTec. De jury was erg positief over de vele functionaliteiten, de integratie met social media dat een inzage geeft in het bedrijf en het onderscheid dat men maakt in de verschillende doelgroepen.

Toch geeft de jury ook een waarschuwing aan Deloitte. De website van het adviesbureau wordt steeds voller, waar de site niet overzichtelijker van wordt. "Let op dat de doorontwikkeling niet ten koste gaat van de ervaring" aldus de jury.

De Digitale Sollicitatie-Ervaring prijswinnaars van de afgelopen jaren:

2007: Reed Business
2008: TenneT
2009: TamTam
2010: Deloitte