Deloitte, E&Y en Twynstra geven CPM opleiding

13 oktober 2011 Consultancy.nl

Adviseurs van Deloitte Consulting, Ernst & Young, Centre Consulting en Twynstra Gudde geven een inhoudelijke bijdrage aan de opleiding Corporate Performance Management (CPM) van het International Management Forum (IMF). De consultants hebben het meereendeel van het schriftelijke lesmateriaal verzorgd. De eindredactie is in handen van Dave van den Ende, Director bij Deloitte Consulting.

Auteurs van de cursus Corporate Performance Management werkzaam bij een adviesbureau:
- B. van Onzen, senior consultant Deloitte
- B.J. Siemes, senior managing advisor Ernst & Young
- K. van de Geest, directeur Centre Consulting
- O.R.M. Schouten, principal consultant Centre Consulting
- R.L.M. Lambrichs de Bruin, managing partner Twynstra Gudde
- A. Coumans, senior advisor Twynsta Gudde
- J. Korteweg, senior advisor Twynsta Gudde

Over de cursus Corporate Performance Management
Corporate Performance Management (CPM) - ook wel bekend onder termen als Integraal Performance Management, Enterprise Performance Management en Business Performance Management - staat volop in de belangstelling. Bedrijven die een goed performance management systeem hebben presteren beter en behalen een bewezen hoger rendement. Uit onderzoek blijkt evenwel dat bij de helft van de Nederlandse bedrijven performance management voor verbetering vatbaar is. Deze cursus is geschreven om u te helpen bij het opzetten van een CPM-systeem van wereldklasse. De cursus geeft helder en concreet alle verbetermogelijkheden aan om de prestaties van uw onderneming beter te sturen, meten en managen in samenhang met uw corporate strategie.

Voor wie is de cursus Corporate Performance Management
De cursus is van belang voor (senior) medewerkers verantwoordelijk voor CPM processen en projecten, zoals Algemeen managers, Operationeel managers, Afdelingsmanagers, Controllers, Kwaliteitsmanagers, Financieel managers en Informatiemanagers.

Startdata
De cursus 'Corporate Performance Management (CPM)' gaat op 20 oktober 2011 en 17 november 2011 weer van start.

Kosten
De kosten van de opleiding bedragen € 1.795,- (excl. 19% BTW) per persoon.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Nieuws

Meer nieuws over