Delaware Consulting koopt Chinees adviesbureau

27 januari 2010 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Delaware Consulting, een toonaangevende Belgische IT-dienstverlener, heeft aangekondigd dat het de volledige eigendom van Harbin Kepler Delaware (HKD), een offshore IT-ontwikkelingsbedrijf gevestigd in China, heeft verworven.

Het ICT adviesbureau was reeds verantwoordelijk voor het operationeel beheer en bezat al 51% van de aandelen via zijn Chinese dochtermaatschappij in Suzhou. Door deze recente acquisitie verstevigt het adviesbureau verder zijn leidende positie in het domein van IT consultancy en het aanbieden van diensten aan klanten in Europa, de VS en China.

Harbin Kepler Delaware (HKD) telt momenteel circa 50 gecertificeerde SAP en Microsoft professionals.

Over Delaware Consulting

Delaware Consulting is een IT-dienstverlener die geavanceerde oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op Microsoft en SAP technologie. In 1999 was Delaware Consulting nog onderdeel van Arthur Andersen en vervolgens Big 4 Deloitte & Touche (de rechtsgeldige opvolger van Arthur Andersen in België). Sinds 2003 opereert Delaware Consulting als een zelfstandig adviesbureau na een management buy-out (MBO) van het Management Team. Het Delaware Consulting team telt momenteel ruim 400 consultants in kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China en de VS.