Consultancy.nl lanceert nieuwe rubriek: Transfers

18 januari 2012 Consultancy.nl

Vandaag heeft Consultancy.nl de rubriek ‘Consultancy.nl Transfers’ gelanceerd. De rubriek presenteert transfers van adviseurs van en naar gerenommeerde adviesbureaus. Consultancy.nl Tranfers bevat twee weken na de ‘soft-launch’ al meer dan 1,000 transfers van consultants werkzaam in de top van de adviesbranche. Heb je ook interesse om een transfer te melden? Vul dan hier het Transfer formulier in.

Binnen één minuut een transfer invoeren
Het invoeren van een transfer is binnen één minuut voltooid. Voer op deze pagina je naam, functie (oude en nieuwe), bedrijf (oude en nieuwe) en datum van de transfer in. Optioneel is het ook mogelijk om informatie over jezelf en/of het bedrijf in te vullen. Na goedkeuring door onze redactie wordt je transfer geplaatst. De transfer wordt zichtbaar op de homepage, in de rubriek 'Transfers' en in het bedrijfsprofiel van een desbetreffend adviesbureau. Daarnaast worden de belangrijkste transfers ook meegenomen in de wekelijkse Consultancy.nl nieuwsbrief. Het invoeren van een transfer is kosteloos.

Voordelen voor adviesbureaus
Consultancy.nl mede-oprichter Larry Zeenny over de nieuwe feature: “Vanuit diverse hoeken in de adviesbranche hoorden we dat er vraag is naar een overzicht van transfers in de top van de markt. Zo brengen adviesbureaus graag indiensttredingen van hun topadviseurs naar buiten, zoals bijvoorbeeld KPMG in het geval van Wouter Bos, Ernst & Young in het geval van Jan-Peter Balkenende en Booz & Company met Ab Klink. Dit was één van de belangrijkste drijfveren om de rubriek Transfers te ontwikkelen. Daarnaast heeft Transfers ook verschillende voordelen voor onze partners, met name op het gebied van online branding en business development”.

Vraag vanuit consultants
Bas Looijestein, mede-oprichter van het online platform, vervolgt: “Ook vanuit onze doelgroep krijgen we veelvuldig de vraag of er een mogelijkheid is op Consultancy.nl om transfers bekend te maken. Met de introductie van de nieuwe rubriek geven we gehoor aan onze bezoekers en bieden we de consultancybranche één centrale plek waar alle transfers te vinden zijn”.

Over Consultancy.nl
Consultancy.nl is in 2009 gelanceerd en is uitgegroeid tot het grootste online platform van de adviesbranche. Wij werken met top adviesbureaus actief op het gebied van strategy consulting, management consulting (finance, HR, operations, supply chain), financial advisory (fusies & overnames, corporate finance) en ICT consulting. Consultancy.nl biedt een compleet overzicht van alle marketing en recruitment facetten voor consultants, studenten, werkzoekenden en consultancy klanten, o.a. nieuws, bedrijfsprofielen, vacatures, rapporten, seminars, business courses en branche informatie.

Nieuws