Consultancy.nl: 2x meer bezoekers door Social Media

08 juli 2011 Consultancy.nl

Social media is een belangrijke pijler van de online strategie van Consultancy.nl. Vanaf onze oprichting in augustus 2009 zijn we al sterk actief op de belangrijkste social media voor consultants en adviesbureaus. Minder dan een jaar na de lancering van onze LinkedIn groep specifiek voor de Nederlandse markt en ons Twitteraccount Consultancy_nl zijn de resultaten verbluffend te noemen: meer dan een verdrievoudiging van ons bereik en meer dan een verdubbeling van bezoekers.

Sinds deze week hebben we een nieuwe primeur erbij. Alle toonaangevende social media zijn volledig geïntegreerd op de homepage en overige relevante pagina’s van de website. Hierdoor krijgen bezoekers de mogelijkheid om rechtstreeks nieuwsitems, vacatures, evenementen of andere pagina’s te delen in hun Linkedin-, Twitter-, Facebook- of Google-netwerk.

Netwerken voor adviseurs op LinkedIn, Twitter, Facebook, Hyves en Google +1
In de afgelopen twee jaar, mede door een early-mover advantage en door specifieke expertise van onze medewerkers op het gebied van online marketing en social media, hebben we leidende netwerken kunnen opbouwen op de belangrijkste social media. Op het zakelijke platform LinkedIn zijn meer dan 190,000 consultants lid van onze groep ‘Consultants Network’ – daarmee is het een van de tien grootste LinkedIn groepen ter wereld! Ons Twitteraccount Consultancy_nl verspreidt dagelijks het belangrijkste nieuws uit de adviesbranche aan meer 1,900 (echte!) volgers. En op Hyves heeft de hyve ‘Consultants’ meer dan 1,300 leden. Sinds kort is Consultancy.nl ook actief op Facebook en heeft het de nieuwe Google +1 button geintegreerd.

Volg en support onze social media
Ben je een lezer van Consultancy.nl en heb je collega's, familie of vrienden in je netwerk die dat ook zouden moeten doen? Steun ons dan door ons te 'Liken' op Facebook, te 'InSharen' op LinkedIn of te volgen op Twitter. Voor de early adopters, je kan ons ook een Google +1 geven via je Google profiel. Surf naar de homepage van Consultancy.nl en maak gebruik van de onderstaande buttons:

Consultancy.nl & Social Media

Nieuws

Meer nieuws over