Arnoud van Hal partner bij Hospitality Design

04 januari 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Arnoud van Hal (41) is begin deze maand benoemd tot Managing Partner bij Hospitality Group voor de business unit Hospitality Design. Hiervoor werkte hij bij Vijverborgh als senior adviseur en directeur. Van Hal wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van de Design business unit, daarnaast neemt hij zitting in het management van het bureau.

Van Hal werkte de afgelopen jaren onder meer bij Twynstra Gudde en Vijverborgh als respectievelijk adviseur en directeur. Zijn ervaring betreft het snijvlak van huisvesting en hospitality. Het ontwikkelen van service- en huisvestingsconcepten met een hoog dienstverleningsrendement staan in zijn visie centraal. Zo was hij (mede)verantwoordelijk voor grote projecten bij TNT Green Office, Rabobank, AEGON, Deloitte (Maastoren), tijdelijke openstelling Paleis Soestdijk en Politie Haaglanden. Van Hal is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool te Maastricht.

Hospitality Design

Hospitality Group is een adviesbureau dat zich specialiseert in ondersteunende bedrijfsvoering, zoals hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Het adviesbrief opereert met diverse labels, waaronder Hospitality Consultants, Hospitality Design en Hospitality Interim & Search. Hospitality Group heeft zo’n 100 adviseurs verspreid over vestigingen in Amersfoort en Maastricht.