Conclusion FIT finalist European Business Awards

18 februari 2015 Consultancy.nl

Conclusion FIT, onderdeel van zakelijk dienstverlener Conclusion, is een van de finalisten van de prestigieuze European Business Awards (EBA) 2014/15 in de categorie The Chairman’s Selection. Bovendien maakt de ICT dienstverlener nog kans om tot ‘National Public Champion’ te worden verkozen.

European Business Awards (EBA)
De European Business Awards worden sinds 2007 uitgereikt aan de meest innovatieve bedrijven op het Europese continent. Door een jury – tegenwoordig bestaand uit zo’n 170 juryleden uit verschillende Europese landen – worden finalisten geselecteerd uit de bedrijven die zich voor de EBA’s hebben ingeschreven. Dit jaar (2014/15) werden uit 709 nationale kampioenen in totaal 110 finalisten geselecteerd, die allemaal een Ruban d’Honneur ontvangen. In totaal waren meer dan 24.000 bedrijven, afkomstig uit 33 Europese landen, voor de awards ingeschreven. Sinds de eerste uitreiking in 2008, met steun van hoofdsponsor RSM – het zevende grootste accounting- en audit netwerk wereldwijd –, worden excellentie, best practice en innovatie beloond en erkend door de EBA’s.

Conclusion FIT finalist bij European Business Awards

Conclusion FIT finalist
Conclusion FIT*, een van de werkmaatschappijen van zakelijk dienstverlener Conclusion, is als finalist voor de EBA’s geselecteerd in de categorie The Chairman’s Selection. Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, legt de waarde van de award uit: “Conclusion FIT is als ontvanger van de Ruban d’Honneur een voorbeeld van een innovatief en financieel succesvol bedrijf. Ik weet zeker dat Conclusion FIT andere bedrijven in Europa inspireert.”

De ICT-dienstverlener neemt nu deel aan de derde en laatste ronde van het jureringsproces. De juryleden houden in deze ronde interviews met de genomineerden over hun successen. Murat Kiran, oprichter van Conclusion FIT, reageert als volgt op de finaleplek: “We zijn zeer trots dat we deze fase van de European Business Awards hebben bereikt. Deze awards geven een podium aan de meest dynamische bedrijven van Europa. We kijken ernaar uit aan de jury toe te lichten hoe we onze successen bereikt hebben.” De winnaar wordt later dit jaar tijdens een gala bekendgemaakt.

‘National Public Champion’ Verkiezing
Naast de finaleplek in het jureringsproces is Conclusion FIT ook nog in de race om verkozen te worden tot ‘National Public Champion’. Bij deze verkiezing kan het publiek stemmen op hun favoriete kampioen, die vervolgens verder zal strijden om ‘European Public Champion’ te worden. Stemmen is mogelijk tot 24 februari; de ‘National Champion’ wordt op 3 maart bekendgemaakt.

Erkenning
Conclusion FIT groeit al jaren met indrukwekkende cijfers. In 2011 sleepte het de FD Gouden Gazellen Award in de wacht, als snelst groeiende bedrijf in Midden-Nederland. Een jaar later behoorde het tot de top 3 in de provincie Utrecht, en ook afgelopen jaar was het bureau onderdeel van de prestigieuze lijst. Ook won Conclusion FIT onlangs de ‘Most Sustainable Grower Award’ van de Technology Fast50.

* Conclusion FIT, gevestigd in Utrecht, levert ICT-oplossingen om klanten optimaal en duurzaam te laten functioneren. De werkmaatschappij heeft bijna 300 vaste werknemers werkzaam op het gebied van Consultancy & Projects, Managed Services en Staffing.

Nieuws

Meer nieuws over