Martijn Babeliowsky versterkt Bureauleiding Turner

17 februari 2015 Consultancy.nl

Martijn Babeliowsky heeft plaatsgenomen in de Bureauleiding van Turner. Babeliowsky, inmiddels zo’n zeven jaar in dienst bij het organisatieadviesbureau uit Leusden, blijft daarnaast verantwoordelijk voor de Synergy Excellence praktijk.

Martijn Babeliowsky is reeds zeven jaar als Practice Leader Synergy Excellence verbonden aan organisatieadviesbureau Turner. In die rol houdt Babeliowsky zich bezig met het inzichtelijk maken van complexe organisatievraagstukken en het succesvol realiseren van organisatieveranderingen. Daarbij helpt hij klanten die veelal oplossingen zoeken voor de inhoudelijke en procesmatige uitdagingen die fusies, overnames en andere samenwerkingsvormen met zich meebrengen. Voor zijn tijd bij Turner deed Babeliowsky ervaring op met integratie- en samenwerkingsvraagstukken bij branchegenoten KPMG (7 jaar) – als Associate Director Transaction Services – en daarvoor als Management Consultant bij Twynstra Gudde (4 jaar). Babeliowsky promoveerde in 1996 in Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Delft. Eerder studeerde hij daar Informatica.

Bureauleiding Turner

Bureauleiding Turner
Onlangs maakte het Leusdense organisatieadviesbureau bekend dat Martijn Babeliowski is opgenomen in de Bureauleiding. Met de benoeming van Babeliowsky bestaat deze nu uit vier personen: Peter de Bruin, Jacques Pijl, Jeroen Visscher en Martijn Babeliowsky. De Bruin en Pijl zijn al jarenlang onderdeel van het management team, Visscher is sinds medio 2011 partner en MT-lid.

Inhoudelijk gezien behoudt Babeliowski zijn rol binnen de organisatie als Practice Leader Synergy Excellence. Turner over de rol van de nieuwe mede-directeur: “Martijn Babeliowski realiseert met zijn team synergie en slagkracht tussen en binnen organisaties, in zowel de private en (semi-)publieke sector. Via fusies en overnames, binnen groepsstructuren en via strategische allianties en ketensamenwerking ontstaan doorbraken in harde én zachte resultaten.” 

Nieuws

Meer nieuws over