Jeroen Visscher toegetreden als partner bij Turner

11 juli 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Jeroen Visscher is toegetreden als partner van adviesbureau Turner en zal onderdeel uitmaken van de bureauleiding. Samen met de overige leden van de bureauleiding, Jacques Pijl en Peter de Bruin, zal hij richting en tempo blijven geven aan de verdere groei van het bureau.

Visscher (37), sinds 2008 werkzaam bij Turner, heeft de afgelopen jaren als practice leader Onderwijs gewerkt aan prestatieverbeteringen in onder meer bedrijfsvoering en studiesucces in zowel het HBO/WO als het middelbaar beroepsonderwijs. Jeroen Visscher is opgeleid als bedrijfsinformatietechnoloog aan de Universiteit Twente.

Jeroen Visscher - TurnerRegelmatig verstrekt hij analyses op BNR Nieuwsradio om de competenties van het Nederlands voetbal elftal te duiden. Visscher woont samen en heeft twee kinderen.

Peter de Bruin over de toetreding van Visscher: "Dankzij onze positionering, een krachtige set expertise en loyale opdrachtgevers, groeit Turner, ondanks de crisis, gestaag verder in kwaliteit en omzet. Met Jeroen Visscher in de bureauleiding verwachten we verder te kunnen werken aan de doorbraken in organisaties, processen, ketens en teams om de strategie te implementeren die leidt tot operationele en financiële prestatieverbetering bij onze opdrachtgevers."