Julien Sterk in dienst bij Conclusion Implementation

08 december 2014 Consultancy.nl

Julien Sterk heeft afgelopen maand de gelederen versterkt van projectmanagementspecialist Conclusion Implementation. Sterk, die afkomstig is van Morgens, zal zich in zijn nieuwe rol als Programmanager voornamelijk richten op de implementatie en verankering van strategische veranderingen.

Na het behalen van zijn master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1995, begon Julien Sterk zijn loopbaan bij Gyata Management Consulting, een Rotterdams middelgroot adviesbureau, dat in 2002 werd overgenomen door Altran. Begin 2002 vertrekt hij naar Twynstra Gudde, waar hij als Organisatieadviseur aan de slag gaat, en daarna komt hij bij Kiwa Management Consultants terecht als Management Consultant, waar hij bijna drie jaar zou werken.

Julien Sterk - Conclusion

Sterk werkt vervolgens tussen medio 2005 en eind 2010 in de financiële dienstverlening, bij AEGON en Achmea.  In 2011 zette hij zijn eigen adviesbureau op, ‘Julien Sterk; Sterk in Continu Verbeteren’ genaamd, waarbij hij zich voornamelijk richt op lean-, project- en verandermanagement. Afgelopen jaar verbond hij zich aan DOC Advies (tegenwoordig Morgens) als Principal Consultant, ook bij het Leidse managementbureau was hij vooral actief op het snijvlak van lean, projectmanagement en proces- en verandermanagement.

Conclusion Implementation
Afgelopen maand koos Sterk voor een nieuwe uitdaging binnen de consultancy, en is hij in dienst getreden bij Conclusion Implementation, de projectmanagement werkmaatschappij van zakelijke dienstverlener Conclusion. Als Programmamanager gaat hij leiding geven aan grote programma’s binnen het publieke en private domein, bovendien zal hij intern bijdragen aan de verdere professionaliseringsslag die het bureau nastreeft.

De versterking met Sterk past in de groeiplannen van Conclusion Implementation. Eerder dit jaar sprak Consultancy.nl met Arno Commandeur en Jolandi Schreuder, respectievelijk Directeur en Corporate Recruiter van Conclusion Implementation, over de ambities van de werkmaatschappij, waarin ze aangaven het team te willen uitbreiden van 40 FTE naar 50 FTE eind dit jaar.

Nieuws

Meer nieuws over